bara.

"sätt på tangerine, jag vill förknippa den med dig."


you are looking for your own voice but in others while it hears you, trapped in another dimension

nostalgitrippar bland festbilder, känner ett starkt begär av att återuppleva förra våren. den var så jävla kalasig och bra!!!!!! jag säger er det att ett bra sätt att läka ett brustet hjärta är att umgås med peppiga vänner, dansa bort nätter och äta massor av chips på tåget hem "är det fest eller?".







som tur är har jag inget brustet hjärta som behöver läkas längre men dansiga nätter är aldrig fel ändå. och nästa vecka kommer nathalie. <3
julian casablancas - 11th dimension


lördag

igår hade jag en lugn och bra tedrickarkväll med en väldigt bibelkunnig hindu och ikväll ska jag och en vän planera framtiden, vidga våra vyer och diskutera sånt som känns viktigt.
california dreamin' - the mamas and the papas


perfect love is like a blossom that fades so quick when it's blowing up a storm in may





torsdag: äter glass direkt ur paketet, tittar på lina scheynius fantastiska fotografier, lyssnar på fullkomligt lysande samarbeten (little lou, ugly jack, prophet john), drömmer och längtar lite.


-


idag när jag kom till skolan satt det en hjärtformad lapp på mitt skåp. "Du skinner upp tillvaron". felstavningen gjorde hela grejen ungefär tusen kilo gulligare tycker jag. & efter skolan blev det en fika, vi drack te som heter vårkänslor. passande nog. till er musikfantaster finns en extra fin version av when we were winning om ni trycker på bilden.


you want me? well fucking come and find me. i'll be waiting

med viss risk för att vara alldeles för mycket alldeles för snabbt: min kudde luktar inte alls som den gjorde i onsdagskväll och det känns synd. ack ack ack. livets mysterium måste ju ändå vara begreppet lagom.
är det söndag så är det.


let's fuck this awful art party, want you to make love to me and only to me in the dark/christer strömholm







rufus wainwright - the one you love

onsdag

de allra mest betydande vårtecknena hittar jag inte utomhus (istället tvärtom) och är inte vingligt ett så jävla bra ord? "förresten" but i don't care if you don't and i don't feel if you don't and i don't want it if you don't and i won't say it if you don't say it first


jag vill ha din ryggrad här, fäst den i mig.

bra söndag med trassligt hår, kaffe, min säng och sådan musik som fullkomligen rusar till hjärtat och magen via öronen. och nu är någon lite, lite närmare igen. jag trivs så jävla bra just nu. i min lugna sinnesstämning och koffeinstinnhet.

tryck här


RSS 2.0