när jag längtar, längtar du?







det döljer sig en låt bakom vardera bild.

har börjat drömma jättejätteofta om sånt man vill drömma om, till exempel att jag på något sätt hamnade i ett läskigt parkeringshus med någon som ger mig ungefär samma känsla som electricityscape med the strokes, två minuter och trettio sekunder in i låten och de följande arton sekunderna.


and there are so many questions that still burn, like will you hold my hand when i go?



hösten är min favoritårstid, jag tycker den är ungefär som att andas ut efter en inandning på två månader. och här är världens bästa höstlista. puss på er.


om du inte har valt att glömma bort det så, det är ju inte första gången jag citerar krunegård för dig


jag vet jag har mig själv och skylla
har vetat det varenda fylla
varje gång jag skakat hem
och längtat efter dig igen
alla filmer, alla böcker handlar om dig
alla ryggar tillhör dig

like these autumn leaves i don't have nothing to hold.

jag jobbar, trivs med tanken av att något inte känns omöjligt längre och eh åker buss? ja och så finns det dagar då man träffar en vän man inte sett på länge på bussen. och nästan precis i samma stund han gått av får man ett sms "Jag blir glad av att snacka med dig. Du är snäll du." (jag log hela vägen hem.)

ikväll har jag tittat på the notebook. och jag vet inte om det är filmens fel eller om det var så innan också och filmen bara väckte allting, men så mycket som jag känner just nu har jag ärligt talat inte gjort sedan förra hösten. eller sedan en natt i april iallafall. nu är jag sentimental också, great. men. det kanske inte handlar om struktur, måsten/borden och lysande skådespeleri genom en tvruta. det kanske handlar om egentliga faktum och sanningar i verkligheten också. så himla fint är det. faktiskt.

 



jag vill inte längre veta vad jag kan, jag misstror mig själv och håller ensam hand i hand.



igår var det fest hos björn och idag har det varit perfekt bakisväder. och jag drömde om dig häromdagen men sen blev verkligheten tvärtemot vad jag drömde, så himla jobbigt att gå runt och aldrig veta, men egentligen är jag ganska tveksam till om jag ens orkar bry mig.
lammkött är inte bra för hjärtat.


british breakfast party













jag har sagt det förut och jag säger det igen, webcamen är en förtjusande uppfinning. den sista bilden är så himla......... jag. den här låten är också väldigt jag. ja. allt ska då alltid handla om mig.


you're foul in clear conditions, but you're handsome in the fog. so i need some fine wine and you, you need to be nicer



hej och hå är helt sjukt koffeinstinn och riktigt hopptralala-glad. har spenderat kvällen med tomas, norrköping och kaffe. gött. fast. kaffe saboterar mina försök till att vända tillbaka dygnet. seriously, det är inte helt okej. apropå kaffe så saknar jag samra. ahle och bahle, dä' va fina tider. hehehhe. japp och avslutningsvis vill jag säga att det bara är 54 dagar kvar till kanelbullens dag. puss


jag exploderar om du säger nej

har jobbat lite de senaste dagarna och ja fram till onsdag nurå. häromdagen gjorde jag en mjukglass till min chef och frågade vad han ville ha för färg på strösslet. "jag vill ha det som är i dina färger." just såna saker kan ju rädda en i övrigt totalt misslyckad dag. underbart. ajajaja ikväll blire hemmakväll.

känns som jag kommer ångra ihjäl mig men du känns så himla långt borta alldeles för ofta.
vet inte? skogssällskapet


she's the sweetest, hmmm, pet in the world

under my thumb - the rolling stones 



i lay my head where your heart used to be, want to forget what your hands used to do to me. i'm feeling lonely but what can you do? it's only when it's dark i'm thinking of you





jag lyssnar på tingsek, har djävulskt tråkigt och
jag kan inte sluta tänka på dig


you set my heart on fire/i'll come running with a heart on fire

det här, den här och banan med mjölk är saker som förgyller min måndag. har spenderat lite tid på landet och iochmed det begått socialt självmord plus haft qualitytime med småkusinerna. jag mår bäst iallafall.


jag följer fortfarande samma mönster men jag orkar inte med en repris, dessutom gör memories mig fortfarande så himla bubblig i hela kroppen. jag tror det säger allt om oss
eller iallafall mig


RSS 2.0