for me tomorrow is my first day, so please don't tempt me in the wrong way.

istället för att starta rockband, borsta håret, flytta till köpenhamn, sova eller bli medlem i amnesty så bara sitter jag här med mig själv och mitt bättre jag och pillar på gamla sårskorpor. 

things, they have changed in such a permanent way.

jag ligger på golvet och lyssnar på the strokes, allt är frid och fröjd. freud. min rygg är trasig (och dum i huvudet), jag har inte sovit ett piss inatt och jag pratar med alldeles för stora bokstäver. men jag löser livet åt mig själv och har så jävla bra koll, så jag ger egentligen fullständigt fan i allt det andra. mycket imponerande. det är dessutom jävligt fint när man lånar jonas gardells bok mormor gråter på biblioteket och en tidigare låntagare har markerat fina stycken med blyerts i boken. 

 

I walked back to the cottage with no hand around my wrist when I heard the sound of vodka bottles breaking.

kommande veckas horoskop menar ungefär att jag kommer bli hysteriskt attackkär i någon från och med imorgon. haha. JA. okej. från det ena till det sjunde så såg jag en helt fantastisk film med sara häromdagen. franska familjehemligheter. jag citerar "älskar man livet, älskar man sex". den är uppenbarligen otroligt sevärd. annars så jobbar jag mycket, fortfarande. önskar ofta att jag hade lite tid enbart till för att slå ihjäl. eller ork så jag kan skaffa mig en riktig punkfylla och leva rövare, eller något i den stilen. och som så många gånger förut: du har ny frisyr och jag ser dig inte i ögonen. 


I think I lose myself the second that I see I'm found

kanske skulle jag inte alls vara en lyckligare person om jag hade passat i lugg och gillat katter. det borde vara höstlördagar varje dag. jag är glad. och i en helt annan verklighet skulle john lennon fyllt år idag.


tryin to remember if you were even real. I don't remember.

så, vi åkte till italien. besökte små pittoreska byar, åt carpaccio, åkte gondol i venedig, och blev kära. linnéa i den söte servitören som frågade om hon ville ha restaurangens wifilösenord, jag i devendra banhart-kopian i solskenet på ett torg. ja, jag är dödsallvarlig. och sedan kom jag hem och det är så jävla stökigt här. jag är stökig. 

och överkapabel, men jag tycks ha glömt bort det för tillfället. 


bad feeling - veronica falls


RSS 2.0