it's not fair to say we wasted time, in my view we just used it all up. what hurts you, hurts me too.



sen jag skrev sist har jag hunnit med att göra lite allt mjöligt faktiskt. japp. mjöligt is the word! hihohohihi. livet snurrar på i ryslig fart och fredagsfester gör mig lite..... wo-oh wo oh. imorgon står nämligen ebers nattinnebandy på schemat och icke-utklädnad är absolut förbjuden. hihi. hela grejen gör mig lite wooh wo-oh, känner mig lite töntdålig ja. lördagen lär bli riktigt go den med. den ska spenderas i stockholm med goa vänner framför en scen där hoffmaestro äger världen, lite, på det där sättet bara de kan. GÖTT. annat jag vill ge lite kärlek till är spontana sms, ett "du är bäst i världen <3"  bara sådär gjorde min dag snäppet galoppibättre. annars så längtar jag till lovet jättejättemycket och så borde jag plugga geografi. jaaaaaa, det var några rader från mig iallafall. hoppas det har gett någon/några personer någon slags inre tillfredställelse, ja jag syftar mest på dig cilla.
så har jag fixat ihop lite snyggt att lyssna på här.
farväl

jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din och att dina ord i natten är det enda som når in



läser texter av mig själv och undrar när allt blåste bort. 


kom nu ketchup så går vi.

jag är gladgladglad. norrköpings gator har aldrig varit vackrare tänkte jag när jag gick med solen i ryggen idag. det där lät rätt fjolligt. men så var det iallafall. jag och viktoria var på en föreställning med finaste jonas gardell idag. helt underbart. gårdagen såg ut lite såhär:









.........hihohoohihoho. och ikväll blirä myskväll med mina goa tösabitar. den här och den här är jefligt bra förresten. det var väl i princip vad jag hade på hjärtat för sekunden.


needle in the hay



jag låter numera min snea musche växa som den vill.
så jävla bra dag det har varit. språngmarsch uppför kungsgatan, kaffe för 5 kronor, fruktstund med viktoria som förövrigt hade exakt likadana kläder på sig som jag, kaninmat till lunch, språngmarsch nerför kungsgatan, vara med saknad vän. asnajzzzzzzzzzzzzzzzzz. nu väntar duschen på mig och imorgon ska jag på alice i underlandet! puss

finfinfinfinarefinfinfinfinarefin


och visst var det så att nån annan har gjort det här förr? nån som inte var dålig



en söndag: solen har skinit hela helgen och jag har lyssnat på föreläsningar/omröstningar, dansat, pajat mina naglar, druckit ungefär tusen kilo kaffe och sovit på bord. helt okej, fast jag vill helst ha smält piggelin i glas, distans, bruna ben & lite jävlar anamma! dock har jag mycket fint framför mig i gråa mars. bland annat en föreställning med jonas gardell, markus krunegård-spelning, många långa fikor & hoffmaestrokonsert i stockholm. det blir fint det. snart är det april. finaste april som brukar vara: det doftar och känns exakt som när det var vi och jag får tänka på att låta bli, men det känns du vet det känns, men jag vet bättre nu för tiden. den här låten är himla himla bra förresten.


it's better to burn out than to fade away

mars. det är den andra mars och jag är sådär förkyld som man bara kan vara när man glömt bort att det ens är möjligt att vara det. det är den andra mars och jag lyssnar neil young, elliott smith & ben harper och drömmer mig bort. det är den andra mars och jag har för mycket att tänka på så jag glömmer bort att sakna dig, och det där sen som jag längtade efter, som jag längtade ihjäl mig efter alla de där nätterna, det där sen som jag tänkte varje gång jag mötte din blick och just det där SEN som fick mig att hata tid. det är nu, det. sen är nu. jag undrar fortfarande men vill nog veta ännu mindre nu, det får bli sen det. ett senare sen



annars:
livet kickar ass och jag mår brrrrrrrrrra


RSS 2.0