jag har lärt mig ett nytt sätt att tala, det är en ny sorts isolering. och jag vet hur man berör, men aldrig känt vad det är för mening.



eder skribent ppppposeringsfjollan.
jag är humörmässigt lite upp och ner/fram och tillbaka/ut och in nu för tiden. kalla det vad whatever you want liksom! iallafall. veckan har bestått av plugg. bara. seriously. i'm plugging my ass off. annars måste jag passa på att påpeka att en webcam är ett jävla bra tidsfördriv. inte för att jag har så mycket överflödig tid som måste fördrivas... men iallafall... hehe. livet rullar på i alldeles för hög takt och jag har skitmycket att göra varenda sekund så jag hinner knappt med att andas emellanåt. men det är bara att pausa livet en stund. för det går ju över. det gör allt, tids nog. och tids nog är lyckligtvis i detta fall om en vecka!
förresten så kan ni trycka här för att höra en redigt bra låt. adios amigos!


i need your beating heart next to my heart/after all, it's always you


nu när jag äntligen vet det jag egentligen alltid har vetat är allting så mycket lättare. somsagt, acceptans och förståelse är allt. och tiden är fortfarande något jag alltid kommer att hata. men nu vet jag. fast jag alltid har vetat. alltid.


i feel it all, i feel it all, i feel it all


jag har fallit lite lätt för den här låten. seriously. i feel it all. imorgon direkt efter jöbbet drar jag med la familja till stockholm stockholm, guds utvalda stad där en är ledsen nån är mördad och nån är bara glad. hehe. bästa olle ljungström. det blir nog helt okej faktiskttttttttttt.
och nu ska jag och tomas på äventyr! PUSS


i ditt bröst finns en kuslig maskin. den har en röst och slukar dyrbar bensin. den producerar hopp och kastrerar drömmar ibland. när den säger stopp, så känner du just ingenting

en helt vanlig tisdagnatt och jag läste niotillfem-bloggen nyss. häromdagen bad sandra sina läsare att skicka en kommentar där de berättade om sin onsdag och därefter publicerade hon några av svaren på sin blogg. bland många fina kommentarer om onsdagar fanns den här:
Han kysste mig hejdå och gick på bussen. Precis när jag vänt om och börjat gå känner jag en arm runt min midja. ”Jag tar nästa. Måste, måste få tio minuter till med dig”

jag var bara jättetvungen att skriva det. godnatt.


i mitten av en hurricane



läser långa texter någon har skrivit om en svunnen tid och jag känner igen mig själv så mycket i de orden jag själv inte kan finna men som beskriver just precis hur det känns. och det är så skönt att finna tröst i andra personers ord ibland. nåt annat som är skönt är acceptans och förståelse.
det är vår i varenda rörelse, doft och sekund och nu känns mitt hjärta typ tusen kilo lättare.

och hur du ser på mig stämmer ganska bra med hur jag ser på mig"



dagens färg: grå. körsbärsträdet blommar och jag klämde fingrarna i fönstret förut. vissa dagar lyckas man verkligen! idag är inte en sån dag dock.  pus.


and what's the use in being a millionaire if i can't have you?



slagsmålsklubben med brabrabra folk igår. helt okej skit!

och från det ena till det andra så är den här låten mucho bra. AAAAAAH. hhehehehehehehehehehejdå

i'll come running with a heart on fire, liksom



dagens upptäckt: måndagseftermiddagar spenderas bäst med jens lekman, olle ljungström och the cure.
under de dagar jag varit sjuk har jag förutom att ha fått näsblod fem gånger tagit lite viktiga beslut. känns jävligt bra faktiskt. jag är fruktansvärt klok och vis när jag har feber. tänkte att ni kanske ville veta det.


and we kissed as though nothing could fall/saknarsaknarsaknarsaknarsaknar, dig



lite just nu och bara rent allmänt: jag vill tälta med malin. jag har feber. jag saknar trappen i ditt hus. jag har skrivit en lista på alla filmer jag vill se. jag vill bort härifrån. jag hatar särskrivningar och svart kaffe. jag har planerat sommaren. jag saknar att ligga brevid dig i sängen och lyssna på tangerine och dina andetag.
when you got it, don't leave it.


'cause i'll be standing here with you again, and again, and again, and again.



hittade ett gammalt anteckningsblock från åttan fullklottrat med kärleksförklaringar, dagboksanteckningar och låttexter. det påminde mig om två låtar jag lyssnade sönder på under den perioden. jag må ha varit ung och dum, men min musiksmak var bäst redan på den tiden. och fyfan vad glad jag är att jag lyckades rota igenom det där blocket. för låtarna är sjukt bra, även några år senare. SJUKT bra.
lyssna här och här.


-


helgen har varit så jävla fin. pizza, dans, skratt, vin, vänner, busskompis, pussar, trött, jobb, tuttifruttiströssel, ananas, moulin rouge och jordgubbar. riktigt jävla gött. i feel good! och idag passade jag på att sova ut, sitta i solen lite och filosofera med kurt cobain. han visste precis hur livet känns ibland. och ikväll är en sån där kväll när nattluften känns sådär jävla vacker så man bara vill sätta sig ner på gatan och grina. jag lovar.


RSS 2.0