där lever alla på natten

den här låten lyssnade jag på förra sommaren, dansade nerför gatorna & mådde allmänt apbra när jag hörde den. & visst funkar den alldeles utmärkt fortfarande?

TRYCK&LYSSNA
JAG BARA ÄÄÄÄLSKAR DEN!

malin

dagen har tillbringats med min eviga följeslagare malin malutta svahn. sista gången vi ses nu tills ungefär 12 augusti. jag vill bara gråta. anyway, vi var på smultronstället i sörping & käkade glass. mums är rätta ordet yäyä :) sen traskade vi runt, kollade båtar, eller snarare båtnamn kanske ; "shangri-la" kan man få till väldigt många olika dialekter om man heter elin eller malin (a) & jag köpte två armband & en fotlänk också!

- imorgon bitti rullar vi mot blekinge,. landet allså. eller vänta, inte LANDET blekinge utan landskapet blekinge, där mitt land finns. AHAHAHA jag är grym (h). därnere blir det sol&bad, massa mat & mys med världens bästa släkt. tyskland står också på schemat! så det är möjligt att det här blir sista inlägget innan jag kommer hem, den 7 augusti.

shululuuuu PUSSGURKOR <3
farväl.

torsdag

inatt var malin här & sussade :) vi var ute & kollade på skräckis (h) möhö, jag är mes :). sen åkte hon hem vid halvett idag, vi var mycket pigga & fräscha då, höhö. & vid två kom min fruu mickaela hit :) så har vart med henne & typ badat & pratat. sånt är trevligt! snart kommer det hit gäster, somvanligt allså -.- alltid folk här. imorgon ska jag till smultronstället med malutta & syster, sen måste jag hem & packa.
tidigt lördagmorgon ska vi förflytta oss neråt i landet, ska till blekinge & sommarstället., är där till typ 2 augusti, sedan ska jag & familjen till tyskland med några kusiner. jag är hemma i norrköping igen den 6,7 eller 8 augusti. men jag skriver mer innan jag åker så varför jag berättade allt det där vet jag inte riktigt (a)

förövrigt tycker jag att kalmar är ett väldigt onödigt ställe, jag saknar olle <3
pussss.

jag är kär i en ängel

jag älskar dig olle carlzon
:)<3

holabandola

hos optikern idag då, halvårskontroll för linserna. bhaha roligare kan man ju inte ha på en tisdag, eller vad säger ni :) höhö. ja ni, jag har faktiskt inte gjort så mycket mer idag, solade en halvtimme men sen tröttnade jag, förbannat tråkigt äre. mormor är här nu med. imorgon kanske jag ska vara med malin&cilla :) torsdag FRU <3

kisskissbangbang <3

"/

nånting är det ..

tryck&lyssna

ikväll ska alla lyssna på den här klassikern & vara allmänt jätteglada & nöjda tycker jag.

pusss.

wooo-oo-oh

som jag förutspått kom jag inte hem tomhänt idag, nejnej (a) det bidde massa grejer, typ en svart hoodtröja, trosor, ett linne, en sjal & en tshirt. nu glömde jag nog nåt men det är väl inte hela världen :)
whallawhalla, ha en trevlig kväll :D

bang

hej pussgurkor, alldeles strax ska jag till ikea & ikano-huset i linköping med resten av the svenssons. jag lär ju iiiiinte komma hem tomhänt hähä (a) sen ikväll ska jag vara med olle tror jag, det lär vi ju märka. jag har verkligen inget mer att tillägga. förutom att jag saknar MICKAELA!

kisskissbangbang '
/ damöb

hellström&uggla

håkan hellström var världsbäst :) hihi malin & elin goes DJUR framme vid scenen. hoppa, dansa & skriksjunga. min röst är paj idag xd. sen var det ju även magnus uggla, andra gången jag såg honom nu. extremt trevlig kväll måste jag säga, bättre kan det knappast bli! håkan hellström <3

OCH så kom ju olle hit idag efter att ha vart på västkusten i typ en vecka -.- så vi två hade det mycket mysigt idag :) (a)
imor'n blire ikea för familjen svensson, på kvällen ska jag vara med olle antar jag :)<3

lev väl hörni, & förlåt för min kassa uppdatering sista tiden
kiss kiss bang bang '

v

du fixar det, jag ställer alltid upp för dig. jag kommer aldrig glömma alla de gånger vi suttit & snackat, bara dragit iväg & fått ur oss allt. du fattar inte vad du betyder & hur ont det gör att se dig sån här
jag bryr mig.

lyssna

jag älskar den här :)
förbannat härlig låt.


fredag.

trevligt med cillut & malin, som alltid :) vi var hos mig & satt & pratade, sen åkte cilla hem & på natten tältade malutta & jag & kollade på skräckfilm i tältet, hu xd. lite skrik för min del då (a). igår åkte malin hem på eftermiddagen, sen på kvällen kom martin & alfon hit :) vi kollade på film & myste., sen gick dom hem vid halv fyra imorse.
ikväll kommer det hit några, jag vet inte riktigt vilka xd
imorgon är det håkan hellström <3
& på söndag träffa OLLE <3

wih, puss!

möh

whallawhalla :) imorgon ska jag leka med cilla & malin, på kvällen blir det skräckis med malin i tält (h) huuu vi kommer typ kissa på oss xd. muhaaa :) kul det ska bli & träffa cillen då, har inte sett en skymt av människan sen busfabriken :o ajabaja, sånt tycker vi INTE om. så ska vi PUSSA PÅ VICTORIA för hon gjorde det där testet jag bad henne om, snelhest :D<3
förövrigt saknar jag min snutte <3

kisskissbangbang '

<3

okej, på lördag blir det håkan hellström med malin :D wiih. men malin, jag visste det innan dig ändå, för det var min idé från början OOOOH SOPA!
hah jag är skitglad, pratar med olle & då kan man ju inte vara så mycket annat <3 snutte <3

JAG SKA SE HÅÅÅKAN!
kramkalas

här ska det egentligen stå en bra rubrik

nu ska jag vara snäll & skriva ett meningslöst inlägg så ni inte får dåndimpen eller nåt. idag blir jag hemma & glassar, ikväll får vi väl se vad som händer. men jag ska ut i solen iaf, brännan är på G igen :) imorgon ska jag vara med malin & cilla, vi blir väl här antar jag. torsdag martin&alfon :D
& på LÖRDAG blir det KANONKUL, varför kan jag inte säga än (a) & på söndag ska jag träffa olleee tror jag, för han kommer hem lördagkväll :D wiii, lite man saknar honom då. <3
nu vet ni lite om mina planer, jag har verkligen inget annat & skriva om så pilutta eeer.
nu blir det ut i solen.
pusspusspuss!

..

elin saknar olle
<3

SERIÖST VÄRLDENS BÄSTA LÅT

TRYCK&LYSSNA

<3


<3<3

muha, var med malin igår & förrgår, & hon fick i mig i vattnet, det var skönt jag lovar (a) wiii, sen igårkväll drog hela familjen svensson + malin till familjen keteli-hägerström :) käkade där & sen på kvällen, runt 1 eller nåt, gick jag, syster, malin, martin & alfon hem till oss & kollade på film :D sen myste vi lite & så, käkade rostade mackor med nutella, möööms (a). & sen gick martin&alfon hem halvsex på morgonen :) & imorse vaknade jag tjugo i ett, lite halvdöd kanske, möhöö. idag får jag se vad jag hittar på, kanske går bort till pojkarna :)

jag saknar min olleeeee! <3
pusspusspuss!

bestahesten

BARA FÖR ATT MALIN SKA HA NÅT ATT LÄSA
bestfriends since augusti 1995 (h)<3


fredag

idag idag idaaag ska jag träffa malutta :)  & om jag hinner, vilket jag mååste, ska jag träffa olle också :) just nu spöregnar det, men det skiter jag i, jag är gladast i världen ändå! & sockerkaka bidde det till frukost idag. ajajaj. undantag, i promise (a)
& idag fyller min maräng äwälotta år :) <3
nu ska jag göra mig i ordning tror jag,
puss!

..

jag har låten till mer-reklamen på hjärnan ..
men du är ändå underbarast olle!

olle <3

världens mysigaste med min älskling idag (a) jag har seriöst världens finaste kille :) wihihii. imorgon ska jag vara med malin, måste hinna träffa olle innan han åker också :o<3 ååååh värsta SNUUUUUTT! & nu fick jag precis sms från honom, hur ska jag klara mig en hel vecka? seriöööst.
ajmään, nu MÅSTE jag städa mitt rum.

pusspusspuss!

shalalaala

wihii, om typ en timme kommer olle hit :) & jag tänker iiiiiinte bada :D muha. imorgon blir det malutta också :) & på lördag åker olle bort "/ stackars mig. ajaaa, har inte mycket mer att tillägga.
pusspusspuss!

<3

niondejuli tvåtusenåtta

du & jag olle :)


o

älskling, jag är så glad att vi funnit varandra igen. dina ord går rakt in i hjärtat, du ger mig världens härligaste känsla & får mig känna så fantastiska saker. tack för du gör mig tll världens lyckligaste
<3

<3

idag ska alla lyssna på den här,
MIN BÄSTA KUSIN BATTI ÄR MED I VIDEON! sjukt gammal men jag har inte tänkt på att lägga ut den. & jag tycker om honom även om han ser lite fjollig ut när han springer. & egentligen gillar jag inte ens låten. AJA, nu ska jag sluta babbla xd
norrköpings krigare.

möh

wih, jag har typ febeer, så jag blir hemma idag. muha, tänk vad roligt jag ska ha (punkt punkt punkt) OCH JAG HAR TAPPAT BORT MOBILLADDAREN IGEN! jag blir seriöst galen ..

:) <3

här ska det egentligen stå en bra rubrik

böbö, idag har jag städat & kollat på tv, kul liv man har. awih, idag fyller samra år också, 15 nu. du vet vad jag tänker snuttan (a) muhaa. fan vad glad jag är, jag går runt & ler konstant. & det är bara trevligt :)

 
hoppas :)

<3

underbar

you bring me up from the black hole to the skies
:)<3


:)

jag borde kanske sociala mig med farmor & farfar. men what da hääck, jag har precis lika roligt med olle på msn (a) muha :) nu har jag gjort en ny bdb till honom! jag är ju bara bäst allså (a) ääärligt, jag har inget mer att tillägga.
punkt.
<3


klick klick

not forever.
closer than we ever were,
i promise it's for real


lördag

idag idag idag har jag varit på maxi. väldigt roligt, hostattack. men vad gör det om hundra år egentligen? & så sprang jag ju på min besta hest malutta också, kanoners. ah, idag fyller hannanas år också, grattis till världens underbaraste liksom! bangbang. nejni, vad har jag mer att berätta? det är lördag idag tror jag bestämt, inneär söndag & farmor&farfar imorgon. tjoho. om exakt 20 dagar bär det av till landet också. & tyskland med 2 av kusinerna också! det blir ju kalas det här hörni.

i just miss u.
<3

hihi

allså jag bara äälskar'n :D


:)

NU SKA JAG BERÄTTA GRUNDLIGT OM MINA DAGAR, SÅ TAG VARNING FÖR LÅNG TEXT!
har haft det jättekul igår & idag. ut med båten, satt barnvakt & solade hela dagen. på kvällen tröttnade vi på barnen (hähä) & gick en promenad, blev stannade av några killar. fast först var det ju erik som han visade sig heta, som stannade oss. åååh gullesnutt :) det som började med uppraggning slutade med (efter vi berättat hur gamla vi var..) seriöst prat, skratt & råd. & det var längesen jag träffade så underbara killar! bestämde även att vi skulle ses idag. sen gick vi hem vid ett eller halv två inatt & la oss & sooooov i några timmar. sen upp alldeles för tidigt, runt 9 kanske. käkade & solade, sen gick vi till killarna igen & pratade :)
" amen du vet elin, jag är 9 år äldre än dig, jag vet bäst & jag tycker du ska.."
" om han INTE vill ha DIG är han ett nöt.. jävla idiot. dissa! "
& erik är uunderbarast vill jag tillägga. fan vad konstigt det är när man känner så starkt för någon man känt i mindre än ett dygn. sen sa vi puss&kram till killarna för vi skulle hem igen, väl på båten kommer vi på att vi varken har tagit efternamn, mobilnummer eller msn. så det var första & sista gången jag träffade dom.. men tillfälliga vänner är lika underbara dom. ERIK JOHAN AFFE PATRIK & ANDERS. tack för att ni gjorde gårkvällen & hela dagen idag så underbar, kanon. även om ingen av er läser det här så hoppas jag ni vet det, & jag saknar er redan!
sen kom vi till stegeborg igen & käkade, & så kom jag hem för nån timme sen kanske.

hoppas någon orkade läsa :)
aja, lev väl hörni.
(usch vad jag saknar erik.)
pusspusspuss!


i'm gonna make somebody to love me

idag har jag haft det värsta skrattanfallet i hela mitt liv. jag trodde seriöst att jag skulle avlida. men kul var det! (hahahaha.) nu sitter jag här med halvstädat rum & lyssnar på franz ferdinand - do you want to. (& jag vill att alla ska trycka på länken & njuta). bättre kan det ju knappast bli. imorgon ska jag somsagt ut med båten med maliin, kommer hem nån gång på torsdag. det lär vi ju märka :)
pussgurka!
<3

adios amigos

kom i säng vid 5 inatt & vaknade av någon konstig anledning klockan tolv, piggare än nånsin :D jahaja. så jag har legat ute i solen & glassat men as always kommer ett moln & förstör min trevliga solstund, så jag flyttade inåt istället. kanske sover hos malutta ikväll, imorgon blir det TUT TUT med båten som jag så förnuftigt uttryckte mig, åååååh! fan vad trött jag är xd hihi. så ska jag avsluta med ett dagboksinlägg som jag skrev in i min mobil 04.56 inatt ;
" i am done-awake. :D "
jag är klarvaken. hahaaaaha, nu ska ni få slippa mina förvirrade tankar gullungar
PUSSPUSSPUSS!

RSS 2.0