"kan jeg få puten?"

har utan att gå in på detaljer haft en så himla bra vecka på kos med mina vackra vänner, sol, varma nätter, öl, cykelturer, norske gutter, en miljon myggbett och sand i sängen.
jag har saknat mitt regn och pratar numera med en lätt norsk dialekt. och har tamigfan vinglat några steg framåt också!!!!!!!!!!! svenniga semesterbilder är givetvis obligatoriska.
"gå inte hem"


släck min törst med rosa läppar, pipa eller pilsner

regnet gör mig så himla levande!!!!! cyklade hem i det idag. och i lördags natt stod jag ute i spöregnet, pratade i telefon och svamlade om att ilska och aggressivitet är bland de vackraste känslorna. älskar poeten inom mig ibland. på fredag och en vecka framåt är jag, rebecca, cilla och grekland det enda som existerar och jag ska gå en miljon steg framåt. inte 5 steg bakåt.
QUEEN BITCH - DAVID BOWIE

jag provar på allt som är i min väg och provar tåligt för jag är så destruktiv så jag tror att jag mår bäst när jag mår dåligt

JAG VET HUR JAG LÅTER FÖR JAG ÄR SÅ DEKADENT SÅ JAG TYCKER ATT JAG SKRATTAR NÄR JAG GRÅTER

trying to find something to fuck, trying to find something to please. hold on to, hold on to, hold on to, hold on to everything.

idag när jag kom till skolan mötte cilla och moa mig i regnet. "ELIN KÄNNER DU? DET GÅR ATT ANDAS" sa moa och log det största leendet jag sett på länge. sånt kan höja humöret ungefär hundra grader även om det är kallt i luften och man är barbent.

annars så eh. det känns liksom inte som att jag hittar rätt fack. jag vet inte var jag ska placera dig längre.
åh vad jag är bra på att sätta ord på saker och ting
bästa bästa bästa jag
"bästa du"


and every hour that passes while i'm living in the dark reminds me when we saw the boys bending at the knees. hammer,
i miss you


hon var väl kärleken, han var i mitten av en hurricane.

igår var en strålande kväll. nattluften luktade kaprifol och värmeljus och jag bara dog hela tiden för allt kändes så lätt. vi drack vin, spelade gitarr och sjöng sånger om sovande myggor och whiskey.

please, please, please, let me get what I want

livet just nu är en väntan. väntan på grekland (15 dagar kvar) och väntan peace and love (26 dagar kvar) och väntan på bättre tider.
ganska fett, ändå.
och tuttifruttiströssel är en briljant uppfinning.
ebba grön - beväpna er

RSS 2.0