I'm so above you and it's fine to see, but I came to love you anyway. so you tore my heart out and I don't mind bleeding. any old time to keep me waiting, waiting, waiting

jag vill citera andra men det blir nästan skrämmande avklätt, äkta och mitt i prick. eller mittiprickigt, som man kan säga om man vill. så istället sitter jag här, på min nya randiga matta, med en hel hög planer som aldrig kommer bli av, plugg jag inte orkar ta tag i och en enorm längtan bort härifrån. ibland önskar jag att jag hade haft en gnutta realism inom mig, men jag har bara en inre storebror som håller mig i handen och pedagogiskt försöker förklara tunga saker för mig. ni vet sådär som storebrorsor gör.


this is not the end, it's a passange you fight your way through. I wish I could defend your honor and tell you what to do, but there's no way for me to interfere. I stand here still and I always will.



saker jag gör men inte borde:
lyssnar på tingsek
definierar det odefinierbara (hittills: naket simpelt oundvikligt brutalt frustrerande obekvämt löjligt)
dricker kaffe
pratar med mig själv
andas känner och lever det jobbiga, dumma, idiotiska

saker jag inte gör men borde:
badar badkar
använder bh
svarar på sms

my heart is broke but I have som glue. help me inhale and mend it with you. we'll float around and hang out on clouds, then we'll come down and have a hangover.

den enda mannen jag någonsin älskat innerligt djupt och villkorslöst (utöver min pappa, august samt mick jagger) skulle fyllt 45 år idag. kurt cobain. han var motivet på den planch jag hade över min säng när jag var sisådär 6, 7 år och som fick mig att seriöst deklarera att "han vakar över mig när jag sover." det var honom jag skrev otaliga kärleksförklaringar till när jag var 12 i den sortens dagböcker som i övrigt var fullkluddade med planer på hur jag skulle få skolans snyggaste kille och skisser av gråtande flickor i randiga tröjor. det var ett tryck på honom jag gjorde på kudden jag sydde på syslöjden någon gång under högstadiet. jag ska fira honom med glass i sängen och nirvana på högsta volym. kurt cobain är och förblir en sådan ikon som mitt fågelhjärta alltid kommer slå lite extra hårt för. 

it's better to burn out than to fade away

säg vad du tror att du tänker imorgon, men jag vet att du antingen går eller blir kvar.

igår var det stopskiva och det var så fantastiskt underbart att bära frack igen. vi delar många fina minnen, jag och fracken. idag har jag legat i sängen med mig själv och mitt bättre jag och kollat på cry-baby och vridit upp lakanen och dött johnnydeppärsåpinsamtsnygg-döden. erkänner att jag även har gömt mig under täcket och fnissat ibland med. hihigihihi. sånt kan man ju göra, i brist på annat menar jag. och natten är vacker och månen är full och du är som natten och jag är som månen och du är som jag.

I'll be a rock'n'rollin' bitch for you

extremt trevlig bild.

i helgen har jag dansat i konfetti och varit på sexårskalas. läst paolo coelhos "veronika bestämmer sig för att dö" men bara några få sidor i taget för den är så påtaglig och rakt på sak och måste därför läsas långsamt (konsten att ta en bok på alldeles för stort allvar) idag trodde fåglarna att det var vår, det kändes lite skönt eftersom mina skor hade läckt in och jag började bli seriöst övertygad om att gåshud kan vara ett kroniskt tillstånd. nu ska jag förlora mig själv i musikens värld och bara andas och strunta i allt jag borde göra.

and when people tell me what is OK and what is not, it should not be an unexpected scene seeing I extend my middle right hand digit and say "hey would you like lemon or lime with that piece of advice mister?" come on, we are the untutored youth.

de där dagarna då lagom är alldeles för lite; en sån dag är det idag. det är visserligen ändå ingenting man behöver härja över. utöver en miljon utropstecken och okontrollerbara skrattattacker det vill säga!!!!!!!!!! nä. jag agerar medvetet nu, har tappat bort mina jeans, sitter här och äter frukost, sörjer mina jeans och tappar kokosflingor mellan bokstäverna på tangentbordet 
och august budar 500 kronor på ett grönt gameboy.


jag tänker tyst och skjuter dig med min tystnad

ord som vet precis vart de träffar när de sägs
vi kan radera kasta bort dem
du skulle ta över världen med dans
nu dansar vi på samma låda
vi dansar till samma rytm men jag har de rätta movesen

Billy Porter, you didn't tell me that I needed a gun.

det är 10 minusgrader och vi väntar på 20 centimeter snö.
så jävla onödigt.
annars så ÄR DET SÅHÄR
med stora bokstäver alltså
fram och tillbaka ut och in till vänster och höger
fast ändå SÅHÄR

RSS 2.0