remember all you've forgotten, I can't put those thoughts away. everything I've thought's in my head to stay.

en gång fyllde jag 18 och fick john frusciantes the empyrean av en bra grabb. den skivan är väldigt bra sällis när man kommer hem från Quortegen varje kväll och bara sitter och luktar illa, känner sig gammal och väntar på att bli tillräckligt trött för att orka sova. jag brukar säga att jag alltid har rätt. egentligen har jag oftast fel. MEN om 43 dagar är allting enklare igen för då kommer malin hem från usa. hon gör allt så bra och det är lovely!!!!! död kamel. 

jag är tokigt sugen på glögg.

om du var 63 och om jag var 72, skulle vi gå ut ändå för att dansa då och då.



idag har jag inte gjort någonting som man skulle kalla vettigt. jag känner mig en smula studsig. och ibland är jag alldeles för ung för mitt eget bästa. bokstavligen talat alltså. varken häftigt eller angenämt, bara väldigt sant. I don't care if you don't and I don't feel if you don't and I don't want it if you don't and I won't say it if you won't say it first


let's go to bed - cure


I left my eyes in a candy box stuffed with cotton, just to stop them rock. I skip along the corridor and open up the theatre door "hello!"



jag skulle säga att jag nog är ungefär precis som jag var senast. förutom att jag har blivit bättre på att vissla, inte längre klär mig lika svart och är tusen kilo argare. fick höra att jag är jävligt vass från någon som känner mig utan och innan. det var en extremt bra komplimang.
f me mummy I feel ugly - mother and the addicts
expresso - the monochrome set


I don't feel better when I'm fucking around and I don't write better when I'm stuck in the ground

har svårigheter med att landa nu igen. jag springer nog mest runt och fram och tillbaka och skrattar hysteriskt då och då. jag är bra på det. både på det hysteriska och på att skratta. tur att the strokes finns. de reder ut ett och annat åt mig när allt blir lite väl flippat och panikartat. 


förutom the strokes så är detta det bästa jag vet idag. 


hard to be a girl, that's what the oracle told me. I don't care what she says, I assume it's best to be lonely.

att komma till insikt om något som för stunden känns nästintill livsavgörande är utan att överdriva kick-ass. samt destruktivt och aningen hopplöst. men ändå suveränt.
igårkväll kom jag hem från studentkryssning med ett jävla humör och suspekta blåmärken. örfilade och hällde en drink över en snubbe. det var nog det bästa jag har gjort i år. det har visserligen ingenting med insikter att göra men så var det iallafall.

och så är det det där med att jag är en jävel på datum och att idag är just idag och att jag är jag och att du är du. men det gör nog inte så mycket. inte idag iallafall.

äckel är bara lego till mitt podium.

idag fick jag 3 trisslotter av mormor och jag vann på alla. slutsats: jag har uppenbarligen en jäkla tur i spel.
annars då hm ja jag är nog alldeles för busig för att få gå på hogwarts
men det är nog inget jag behöver fundera över i djupare banor (tänker dock göra det ändå) och i tisdags spelade krunegård på munken. jag tyckte att det bästa var ölen och hans sjukt snygga basist.
"tystnaden som uppstår när elin frågar om någon har provat matsex"


RSS 2.0