I need you to recognize my friends cause they're there even though you don't see them. they got their own chair, plate, and a seat. you know I won't touch my food unless they eat.

jag tar mig i kragen, skrattar högt och springer runt och flippar ur. jag orkar inget annat just nu. har inte tid att ta mig själv på allvar. har inte tid att dö. så här blir fan inga barn gjorda, som man säger. hiohuhi. pannkaka. äsch. det är fint när man får sms av en löjligt bra person som är väldigt långt bort men som tänker på en och måste smsa till en när ”Någon sa precis slicka snappa istället för slippa snacka.” 

 

 


sweetness, sweetness I was only joking when I said I’d like to smash every tooth in your head

 
det har regnat i flera dagar, märkliga men softa saker har hänt och jag sover med öppet fönster och tre täcken eftersom luften är helt fantastisk men för kall på natten. och jag förstår inte varför du inte fattar att du gör fel. jag blir trött. och stannar upp när jag inte orkar. men det där brukar lösa sig, säger dom. tiden har kanske börjat ställa mig lite mer tillrätta och jag gråter bara för att jag inte lyckas städa undan mitt dåliga samvete och när jag hackar lök.

so many fish there is in the sea. I wanted you, you wanted me. that’s just a phase, it’s got to pass. I was a train moving too fast.

fick världens bästa sms från måns igår 
"Och kom ihåg att för varje fråga så finns ett 'Määäh!!!' till svar"

the lovers are here and they're full of sweat

det är den bästa tiden på året och jag ligger på golvet med vidöppna fönster, förstorar, fryser och borde ta mig i kragen. carpe fucking diem. det är sorgligt att motsatsen till tvåsamhet är ensamhet. det är sorgligt att jag har min egen sida av sängen. det är sorgligt att jag har tusen kilo söndag i mig, varje dag, idag. 


I was dancing in the lesbian bar

 
tidigt på morgonen landar tankevinglandet rakt i det faktum, att till slut så blev jag helt enkelt någon som vet bättre. äntligen börjar jag fatta. jag är glad. det är jävligt fett. idag har jag haft ett hetsigt kaffemaraton med bea. det var dumt, men sjukt roligt. precis som nästan allt jag gör. men om man skulle ta och klättra lite på väggarna nu då, och kanske tillochmed duscha. 
 
"om man bäddar får man ligga"

I'm not in love, I'm just obsessed with hearing you say "yes please Markus come to me"

igårkväll stod jag vid vattnet och konstaterade att nu är det bannemig höst. mår jävligt bra, över allt, överallt. och jag vet att du tänker på mig och för första gången på väldigt länge så spelar det ingen roll alls. 
 
 
 

RSS 2.0