ungefär allt just nu

the smiths - unhappy birthday

lördag

trilla inte omkull för min skull

this is not the end, it's a passage you fight your way through. i wish i could help you defend your honor and tell you what to do, but there's no way for me to interfere. i stand here still and i always will.

vem bryr sig om eskapism när man kan vara just exakt här och nu, även om här och nu inte är hundraprocentigt bra? allting känns och är iallafall BÄST i solen.
och när man får sms från sin allra bästavän som avslutar med att skriva "jag mår som en prins."
dessutom roflade jag i soffan igår.
tingsek - i stand here still

ser det ut som jag bryr mig? men skit samma, jag tar dig



1 ödets ironi: jag råkade ta sönder ditt armband
2 ska hänga med bra grabbar idag
3 kristian anttila - hårt godis 

hur kan dom tro på evig kärlek, hur kan dom tro på den nu?



ja jag dog faktiskt igår. dans, lycka, svett, glädje. och så en jävla massa tårar. men de måste ju ut ändå. skrev i ett sms direkt efter konserten att mitt hjärta är så ostabilt och att jag känner så mycket att jag knappt kan stå på benen. och det där om att jag inte ska vara så himla svart hela tiden - jag har målat naglarna orangea, och igår fick jag ett lila armband, motivering: "elin du ska få det här för det är det finaste av alla dom jag har."

vet inte om vanligt folk har koll på vem charles manson är. men om ni vet så borde ni se det här. jag tror det är meningen att det ska vara roligt men alltså det bara skär i hjärtat när jag ser det.


it's the good times and the bad times that we had: well it's been a long slow collision. i'm a pitbull, you're a dog

senast jag såg håkan hellström live var en juninatt på peace and love för nästan 2 år sedan. det var en sådan där kväll då det låg kärlek och magi i varenda liten luftpartikel. AHHHH. imorgon ska jag för fjärde gången dö och återuppstå på det sättet som man bara kan på hans konserter. och det är nog den allra bästa medicinen för både min kropp och själ just nu. andra viktiga knep jag tagit fasta på är att aldrig sluta andas och att ta vara på de få stunder då allt känns lättare. som i vinrus 3 på eftermiddagen eller när man kommer på att man precis skrattat högt för första gången på tre dagar.
har levt oerhört dekadent och impulsivt de senaste dagarna. och det är fan HELT JÄVLA OKEJ.

i need some fine wine and you, you need to be nicer - the cardigans

it should be this way? i said "no" and then i shot myself so drink, drink, drink and be ill tonight from the one you left behind

"här sitter vi och finns inte längre." lever ut allt och lägger inga band på mig själv och det är okej. att ligga på golvet och andas, tänka och lyssna på the smiths en hel dag är okej. det finns alltid ett sen.


the trees grow, the river flows and its water will wash away my sins for i do believe that everyone has one chance to fuck up their lives





kvällen har spenderats hos ville med en fet godisskål, lyssnande öron och michael cera-filmer. han vet hur man muntrar upp mig dagar som är bara sisådär. 
dagarna går fort men tiden tycks stå stilla ändå. hinner inte med att andas. bara ser ner i backen och plötsligt är det torsdag liksom. känner mig så jävla ofestlig. borde sluta klä mig i svart. man borde så mycket.
let england shake - pj harvey


have you ever seen the quiet indecision of a man when he's standing by the fire with an eager friend in his hand oh will he ever quite understand that it will follow the rain?



har kastat löjligt många stenar på den tunna isen på sjön de senaste dagarna, även hängt med en del bra människor och pluggat alldeles för lite och sånt men nu är det vår iallafall och på lördag kommer bästa emil äntligen hem från england. ikväll gick luften ur mig totalt men sånt får väl också vara okej va.


i know i'm unloveable, you don't have to tell me. i don't have much in my life but take it, it's yours.

när jag vaknade häromdagen tänkte jag att här och nu borde jag stanna tiden. aprilsol och de finaste axlarna värmer hjärtat ungefär hundra grader. jag trivs, så himla bra.


RSS 2.0