my body is a cage that keeps me from dancing with the one I love

idag har jag jobbat som vanligt. jag och arcade fire städar mitt rum nu.
de får mig att vilja smaka på någon annans elände, prata döda språk, sympatiknulla. alltså känner du inte

I tell you love sister, it's just a kiss away


då 2010 blev 2011 lovade jag mig själv att följa magkänslan hela året. det har gått skitbra. faktiskt. om man bortser från att jag inte kan urskilja vad som är vettigt och förnuftigt eller inte längre. fast jag har ju aldrig varit någon som förespråkat sunt förnuft egentligen... gheheh äsch. från det ena till det sjunde så NEJ JAG BRYR MIG INTE OM VILKA JÄVLA KLÄNNINGAR NI SKA HA PÅ ER PÅ NYÅR OCH JAG BRYR MIG HELLER INTE OM VAD NI FICK FÖR JÄVLA JULKLAPPAR SÅ SLUTA LÄGGA UPP FULA BILDER PÅ ERA FULA JULKLAPPAR PÅ ERA FULA BLOGGAR

A message to you, Rudy

de senaste veckorna har jag istället för att göra sådant som man "borde" göra gjort sådant man mår jävligt bra av istället. jag har hängt en del med enormt bra människor. dessa människor är vakna med mig till 4 en tisdagsmorgon och går sedan till skolan med luciaglitter i håret. de dricker jack daniels till frukost för att "den måste ändå gå åt". och de snor julgranar med mig och firar in julafton genom att äta french hot dog med vitlöksdressing. de berättar för mig när det verkligen är dags att tvätta håret och skriver sms "Se till att du får en kram idag". och de knäpper mina jeans när jag själv är för full för att göra det. 
(vi är inte guds bästa barn men jag älskar oss)

well I'm just killing time instead of killing you



skräms av min fascination över sekten Folkets Tempel. och av den där känslan "blixtar och dunder". jag borde tvätta håret och börja skapa lite sammanhang i både mitt liv men uppenbarligen även i mitt skrivande. den ovissa framtiden väntar på mig nu och sen till höger och vänster fram och tillbaka ut och in

jay reatard - it's so useless
the vibrators - stiff little fingers

when logic and proportion have fallen sloppy dead and the White Knight is talking backwards and the Red Queen's "off with her head!", remember what the dormouse said. "keep your head"

det det där med när allting är och känns med stora bokstäver är något som skulle behövas just nu (hundra procent fri tolkning). äsch. jag har jobbat hela helgen, har plugg upp över öronen och orkar inte göra något annat än att sitta stilla. med andra ord är saker och ting som vanligt. alla älskar en fet man, som det så vackert heter. 

sonic youth - dirty boots

maybe then I'll fade away and not have to face the facts, it's not easy facing up when your whole world is black.


kändes bara jävligt nödvändigt att lägga ut den här för allmän beskådan

and every hour that passes while I'm living in the dark reminds me when we saw the boys bending at the knees.

om mitt liv hade varit en film skulle jag nog älska den MEN hela den här jävla grejen är så oerhört sorglig, patetisk och ynklig. det bara är så. jag får mens när som helst förresten. och måste springa till bussen typ nyss.
OCH

jay reatard - hammer i miss you

RSS 2.0