nu är det lika långt till stjärnorna som stjärnorna till dig



HEJ
jag är hemkommen från peace and love. det var mer än underbart, trots att vi bara hade endagsbiljetter. eller gud vad otacksam jag lät där. men ni vet nog vad jag menar. lördagen - festivaldagen kan sammanfattas med:
lätt solsting, mängder av vatten, svett, miss li, prat med fina människor (okejdåpojkar), fish&chips, ett par rosa tofflor gjorde barn med mina skor, pussar, bästa sugarplum fairy, moneybrother, våfflor med chokladsås & grädde, lars winnerbäck i gräset, håkan hellström, dans dans dans med en borlänge-pojke.
åh, vad jag saknar allt. det bästa som finns är fred & kärlek :)
HEJDÅ

här ska det egentligen stå en bra rubrik

till att börja med:
r.i.p michael jackson.





hm. well, vad ska jag säga? nästan allt är bra. jag mår bra. och kanske är det idioti att jag inte orkar bara må bra och att allt är fint och underbart. jag vet inte om jag söker efter saker jag kan må dåligt över. synd för mig i såntfall. men jag saknar så mycket. som tur är så saknar jag inte fel personer. men ändå. och jag vill så mycket. mina fingrar kliar och jag vill inte bara vara längre. som jag sa för länge sen, när jag var kär och förtvivlad, så har jag så mycket att ge. kortsagt alltså. och varför jag ens skriver nåt sånt här på ett sådant ställe som en öppen blogg kan ju också diskuteras. nu ska jag trycka på publicera och skämmas några tusen kilo. men jag står för mina misstag, visst? jag är klockrent misslyckad. godnatt


tjugotredje juni tvåtusennio

dagen har tillbringats med två av världens underbaraste flickor, tårta, brygghäng & prat. sånt man behöver. jag vet att jag säger det hela tiden, men mitt liv är fan som.. aa, en dröm eller något. allt är underbart. om man tänker tillbaka på hur jävligt allt var för ett år sen så kan jag knappt beskriva med ord vilken skillnad det är på hur jag mådde då & hur jag mår idag. men det är väl bara bra! som jag sagt förut, med rätt människor vid ens sida är man starkare än pippi. imorgon ska jag vara med samra. torsdag packa & kanske nathalie (a), om jag hinner, höhö.  men sköt om er, puss puss puss /e


dreaming of you



en sån här gullegris (vänster) var jag på midsommar. wahaha, jag är bara för rolig. hahaha-haha. *jagdör*


SÅNT JAG TYCKER ATT MINA TUSEN MILJONER LÄSARE SKA VETA:
- att ligga i en park med en favoritmänniska som förstår saker utan att man ens behöver säga något är underbart
- favoritmänniskan jag syftade på ovan är rebecca, hihihi
- moneybrother, offspring & the hives är inga dåliga grejer
- jag mår bäst i världen
- och jag är så jävla tönt
- och så jävla lycklig
- och nu kan jag få förlora mig hur mycket jag vill i dig


midsommar

åh, jag orkar inte berätta om midsommar - men det var så bra det kunde bli, först mys med flickor & sedan lite festligheter ;) jättetrevligt! sen cyklade vi hem till mig i nattregnet & sov tjejerna här. snart ska jag ta bussen till stan, det blir the proposal på bio. puss på världens finaste vänner & en kanonbra midsommar. & puss på er. :)

det enda som har blivit kvar sen allt gick fel

en dag som idag har slantar lagts på ett par jeansshorts & ett orange nagellack, hu så spännande. ikväll sover rebeccus här, eller snarare hon ska sova här enda tills söndag. och imorgon är det midsommarafton. tänka sig. blir lite tjejmys först, & sen? sen får vi se, hehehe-he. jag är sjukt pepp iallafall, allt annat vore idioti. om åtta dagar ska vi förflytta oss uppåt i landet, till dalarna - borlänge - peace and love. åh. dessutom kommer min nathalie hit snart, jag klagar inte! allt är fint och jag mår bra, bara det att allting är så jävla tråkigt. eller vadskamansäga, jag behöver lite action. hahaha, gud vad tönt jag är. men typ ha rullstolsrace med snodda rullstolar. det vore nåt. MEN nu ska jag måla mina katastrofala naglar. sköt om er, puss /e


om dom är hänsynslösa är jag likadan



nu ska jag svulla. later.


a small crime




precis
just nu
känns det så

(ochjagärnogliteförräddförattförloraalltjagharomjagskulleförloramigsjälvliteförmycketidig)

men jag mår ändå mer än bra
puss puss puss


forever young



hello alla fans. de senaste dagarna har jag hunnit bli nerburen i lillsjön (självfallet mot min vilja), varit på kusins studentfest, gråtit floder och och och och och. en hel del mer. idag lämnade jag 9c & hultdalsskolan. sjukt sorgligt, alla gick runt och grät och kramades i timmar. typ. vad kvällen bjuder på beror på vädret. jag är helt tom i huvudet, kommer sakna allting så mycket.. men i augusti gäller gymnasiet. & det är inte fy skam. dessutom är jag sjukligt nöjd med mina betyg. så, livet leker. minst sagt. förresten så kan jag även kläcka att jag&malin ska på peace and love.  men drunkna inte i regnet (kalkoner gör det om de tittar upp i himlen när det regnar med öppen mun. hahahaha.). pussen :)

djungelvrål

jag är nyss hemkommen från frissan, nic and the family - djungelvrål är på högsta volym. dagen var en totalflopp om man frågar mig, folkparken med alla nior i det här vädret? äe tack. speciellt inte med gladiatorskor. allså jag är ett sånt jävla huve. dock löste jag problemet med strumpor i. mjaaaaauuuu va hett. sen stack jag till stan med emma & köpte mig en ny bh, skor & lite armband. jag har sjukt ont i halsen förövrigt. imorgon - fjortonmanna. & sista dagen med 9c <3. men PUSS!

böh

idag tycker jag att ni ska lyssna på:



simon norrsveden - stockholmssången
the sounds - no one sleeps when i'm awake
broder daniel - whirlwind
magnus carlson - elin
timo räisinen & lasse lindh - kom kampsång
adiam dymott - pizza
kristian anttila - harhjärta


för det ska jag göra i allafall. flummig tisdagsmusik i mitt hjärtaaaaa




måndag



jag har:


pms

världens bästa vänner

sockerabstinens

ingen fantasi

i still need you, but i don't want you now





jag mår så jävla fint. fortfarande allså, dyngrekord på det! men det är väl bara kanonbra, så jag försöker att inte tänka för mycket på precis allting utan bara leva livet, & det går så riktigt jävla bra. vaknade brevid min malin, vi drog ut på långpromenad runt sjön & senare ansiktsmask & brygghäng. nu stack hon precis hem. & måste tillägga (igen) att jag mår så jävla bra. & jag är så jävla unbreakable. just nu. med världens bästa vänner på ens sida är man starkare än pippi, jaglovar. men lev väl hela världen. gudbajs


hur skulle dom förstå, dom vet ingenting om oss

trevlig kväll igår må jag säga :) kom hem skapligt tidigt och stupade i säng på en gång typ. sov länge & snart kommer malin hit. om en vecka har jag gått ut nian, det är sinnessjukt. men. jag mår världsbäst! så puss på precis allting, puss puss puss puss pus.. puss..
<3

små späda barn med hjärtan som elefanter

åh, jag är så himla glad :) efter skolan stack jag hem till malin, blev att bara sitta & prata, äta & kolla på tv.  riktigt välbehövligt & hur bra som helst. en hel del allsång på cykeln också, hahaha.. lillebror. säger bara det allså. aaah allt är förjävla fint! & imorgon är det fredag, då blire att va med johan & några :)


jag önskar verkligen att du kunde förstå..

onsdag



hello alla fans. dagen var.. som vilken annan dag som helst. onsdag är kanske inte ultimata händelserika dagen. men jag mår fint. bara fint. det är så skönt när allting bara flyter på, utan att man känner så mycket hela tiden. man bara hänger med liksom. idag gjorde jag ett engelskaprov som gick sisådär. men ärligt talat så gör det inte så mycket om hundra år. och så får jag mvg i slutbetyg i religion med. det är fan inte illa pinkat. ta hand om er, puss.


..


tisdag




idag tycker jag om:
malin
snickerskaka
the hives - hate to say i told you so
regn
ditt leende


dock tycker jag inte lika mycket om engelskaplugg. men man kan ju inte va bäst på allt.


måndag (jag orkar/hinner inte skriva, så ni får glo på pippi istället)



RSS 2.0