tipsa mig. snällasnälla.

jag känner att jag börjar tröttna på alla dessa singer/songwriter låtarna & indierocken jag alltid sitter & lyssnar på. så nu vill jag ha lite tips på bra artister/band! ingen r'n'b, hiphop eller sånt. & sånt jag redan lyssnar på är t.ex. :
håkan hellström, the kooks, razorlight, anna ternheim, broder daniel, led zeppelin, babyshambles, yael naim, hästpojken, beatles, franz ferdinand, ramones, josé gonzález, coldplay, the hives, soko, oasis, the killers, hello saferide, OSV.,
så gärna sånt som är lite halvlikt det jag redan lyssnar på! :] tacktack.

jag älskar simpsons.

image88




HOMER SIMPSON:    "Donuts - finns det något de inte kan göra?"


torsdag, fredag & lördag

wellwellwell. i torsdags bar det av till ullared, gick upp tio över fem efter 3 timmars sömn, urk! ;o   , & när bussen kom vid halv sju, visade det sig att råsslabarnen åkte med samma buss. så man fick helt enkelt ta den plats man fick, & jag hamnade brevid en pratkvarn på typ 50 bast; "ååååååh, titta vad mycket mat kossorna får!" , "ja du vet att dom har såna här vitlöksklyftor på burk jättebilligt där, men förra gången jag var där.. blabla" men efter bensträckarpausen efter 2 timmar fick jag iaf sitta brevid malin, lycka :D  ahah, sen kom vi fram, & jag köpte massa ansiktsmasker, en tröja, trosor, hudvårdsprodukter & en vågtång.
fredagen var jag med samra, som bestämt med bazze att de två, jag & robin skulle träffas på kvällen xd. såå, vi gick till åby runt halv nio eller ngt, sen stack vi till robin & kollade på film typ..,
& sen sov samra över hos mig, & ikväll är det talangjakt på hultdalsskolan. min emma andersson ska sjungaa! aw, snutteputt. men jag har bråkat med mamma, så jag får inte gå. bajsbajs.
så jag blir hemma ikväll.. lev väl,
gudbajs.

onsdag

wahaaa, om ca en & en halv timme bär det av till stan med älskade snutteputt-unge samra. :] blir nog inte så mkt köpa, ska ju till ullared imorgon!, japp vicky - den som fritidsgården anordnar. ahahah :),  & malin - jag vet inte om vi kan sova över än, men jag kan sms:a när jag vet. oki? (ahahah, bara för att jag vet att du hatar när jag säger oki.) jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig idag än, gah. jag har verkligen för mycket kläder.. för mycket att välja bland helt enkelt.  men jag måste väl lyfta på mitt lilla ass & pallra mig bort till garderoben nurå.. ha en bra dag! ♥
/ elin.

imorgooon

ska jag kanske till stan med samriice, det tycker vi om. ahahah, ni skulle bara veta vad hon har för planer ;D men för att få ta mig till stan måste jag städa hela mitt rum nu, & det ser ut som.. det enda ord jag kan komma på är fan. så nu säger vi det - mitt rum ser ut som fan. jag skulle verkligen behöva ett hembiträde. eller städerska. men hembiträde låter så mycket klatschigare, eller hur?.. & på torsdag ska jag till ullared! DET NI! haha, freeeeak är jag idag. men vad gör det om 100 år? nu ska jag ringa samra. hajdåååå.

bästa jag läst på länge

tryck här . läs det som står om kenza. inget illa mot kenza, jag har slavläst hennes blogg sen i somras nu. men när det tog slut mellan henne & anthony.. ja, vad ska man säga egentligen. läs bara!


det är tisdag den 25:e mars 2008, & utanför mitt fönster är det 20 cm snö.

just nu sitter jag & lyssnar på massa 90-talsmusik. säg vad ni vill, men enligt mig var musiken som bäst just då. & under 70-talet (se led zeppelin) förstås. aaah, vad sägs om t.ex. fastball - the way ? äckligt klockren. annars gör jag mest ingenting, typ.


jag äälskar babyshambles

babyshambles - delivery

jag kanske ska underhålla mina läsare med nånting

amen heeeej :] idag var jag med mickaela en stund, sedan har jag kollat på tv & ätit godis. jag förstår inte hur mkt godis det ryms i tre påskägg allså ^^ , men det var kul att träffa min mikka idag iaf!
- jag är inte så bra på min fd specialitet; att skriva långa meningslösa inlägg. nånting står inte rätt till allså ^^, men jag återkommer när jag har nåt kul att skriva om. tack för att ni står ut med mig ;D pössopörr :]


siiingsiiingsiiiing :]<3

travis - sing


jag är bara för rolig när jag har feber & huvudvärk

' elin säger:
jag tkr om dig :)

- malin , säger:

hahah, du är så oförutsägbar vetu det? jag tycker du är för himla gullig och ... hahah, ja vet inte vad ja ska säja..

' elin säger:
pratar du med mig eller pratar du med en elefant *PTROOOO*


(ännu en) sån där trallvänlig låt som jag fallit för

new soul - yael naim

this is a happy end,
'cause you don't understand
everything you have done
why's everything so wrong..

schalala.

jaaaaahopp. igår kom malin vid 20.00, älin fixar mälin (a) & det blev riktigt bra, om ni frågar mig allså, hihi. men, åkte till kyrkan vid elva, satt & sov på bänkarna typ, & sen döptes malin & carro. hmm. sen hem till malin på dopfika, det känns lite skumt att sitta & käka kycklingsallad med massa folk halv tre på natten, men det gick det med hörni. bara så ni vet det. kom hem vid fyra inatt, & så sov jag till halv tre. sen kollade jag på made på mtv. schöööööön dag (h) , & imorgon börjar lovet på riktigt, bratwurstingskönt eller vad? & så tycker jag att martin ska skriva lite i sin blogg nu,. amen hejdååååå.
/ elinsvenssoooon.


här sitter jag

på påskafton iklädd hotpants & bh & äter godis samtidigt som jag skriver ännu ett meningslöst blogginlägg.
hoppas ni har det roligare än vad jag har. pussoporr.

GLAD PÅSK chickeeens :]

image86
waha, idag är det påskafton! gladpåsk alla kycklingar :] nanana. & ikväll ska malin döpas (hon kan inte konfirmera sig annars, så hon är lite lätt tvungen.) det ska bli kul iaf, halv tolv inatt smäller det. jag har fått två feta påskägg igår/idag, ihi. så nu ska jag gå & tjocka mig & kolla på tv. & så kan jag lära er att det är NOLL KALORIER i äggvitan! men ha det dunderbra, jag kanskeeeeee lägger upp nån låt lite senare.
puss&kram, /elin.


det funkar nog ändåååå.

min mormor är fruktansvärt söt när hon är full. :]


långfredagen

vaknade av att mamma stog & skrek på mig halv tolv, uuh. lite lagom trött sådär. idag kommer mormor, jiho. jag dör av tråkighetsdamp, har städat & fixat äckligt länge nu. nä,
hejdå.


nu far vi till blåkulla

hej, idag är det skärtorsdagen. efter skolan följde jag med erika hem, vi käkade kladdkaka. ihi, sen konfirmation, jippiyey, eller inte. men aja, vanlig konfakväll med olles bitchblickar & ewe-elin-malin humor, haha :] imorgon kanske jag ska vara med samra, får se hur det blir med den saken. & sen är det lördag, på lördag natt ska malin döpas, halv tolv. lite småskumt, eller vad säger ni?! ohmy. idag har jag varit på massa emo-humör, gick runt & tjura, men sen råkade jag kasta upp mina nycklar i taket så de fastnade (i skolan allså) , & då blev jag glad igen. men robin fick ta ner dom, haha. & veeet du robin, du är snäll. :] men jaojao, jag har inte mycket att tillägga.
hejdååå.

kommentera min musiksmak, jag vet den suger men den äger. förvirrande va.

lyssnalyssnalyssna.

amen heeeej (h)

imorgon är det torsdag & sista dagen innan påsklovet! TJOHO, typ :]
ahhh *ollestridljud* , idag jobbade jag på litegrann med so:n, & skrev lite teknik också, ihi. mene, ao. sen hem till samra, kom hem nyss. men vad säger ni, lite so:plugg på det här eller? förhör imorgon ju. gash ;s men jag ska lägga upp dagens låt här efter, så äckligt skön!

/ er elin

jag har bästa humorn

image85

happy..happy..happy..happy.. [man måste ha sett filmen zoolander för att fatta.]

muhaha. inte fan ska jag ta bort min blogg. jag är glad igen. men tralalalalaa, tjohej liksom. jag är ovanligt knäpp idag. imorgon ska jag till skolan, tjoho. so-pluggning, here i come! :] & efter skolan ska jag & mamma till maxi. hihi. hoppas dom har nåt kul där, jag är äckligt shoppingsugen. & så ska vi gråta en skvätt & sörja för bilddagboken. HAHAHAHA. patetiskt. nu ska jag ta fram kläder till imorgon, fy bubblan vad tråkigt.





GAH

jag är sjuk, är på apdåligt humör & överväger starkt att ta bort min blogg.

hejdå.


till anonym.

kääära anonym, jag tog bort det för att jag kom på att man inte ska lägga ut privata grejer på nätet hur som helst, men tanke på att jag vissa dagar har sjukt många läsare, som inte bara är mina närmsta vänner. okeeeeej? fine. :]

i-veckan har satt spurt då, hehe. idag har jag hunit dundermkt verkligen, gött. gjorde kemiprov bland annat, skönt att ha det ur hjärnan, nu väntar bara stort so:förhör på torsdag, gah ;s
& så går det tydligen rykten om mig & robin på hultdalsskolan, men ledsen gott fooolks, jag har inget intressant att säga. :]
& efter skolan blev det snack med malin, frida & essica, sen buss hem i snöslasket, jag kan ju säga att jag var skapligt förbannad på snöhelvetet.
imorgon blir det kaaanske stan efter skolan, vi får se, inget bestämt. jag har sjukt många sidor att läsa i so:n så jao, vi får se hur det blir med den saken.
ärligt talat har jag inget intressant att säga, bara att jag har lyssnat på låten på inlägget här nedan x antal gånger, den är dunderschönig, lalalaaal (8)

jaojao, & så saknar jag en viss hanna kindh.
men lev väl, ta't lugnt i snöblasket.
ajööö.

ALLA LYSSNAR FÖR TJYVEN!

mando diao - good morning, herr horst
bara för att den är bratwursting :}


bloggläsare kommer & går.

från 216 läsare i förrgår till 15 idag.
haha, jag borde verkligen uppdatera lite mer så folk har något att läsa om.
weeell, imorgon, eller om det var senare i veckan (minnet sviker.) ska jag göra kemiprovet som jag missade i tisdags. herremingud ;s jag kan inget, typ. eller jorå, men inte fan så jag har mvg-chanser. så jag blir hemma & pluggar today. syror&baser & salter. hallelujaah.
melodifestivalfinal igår dåråå :]
jag blev helnöjd när charlotte perrelli vann, hon har stark röst & en bra låt, nanaanaana. jag tycker vi ska tuta & köra, det här kommer gå fetingwurstingbra i belgrad! :}

den här veckan som kommer nu är så kallad "i-vecka" i skolan, man har fått välja lektioner själva för att t.ex plugga upp betyg, eller ta igen sånt som man missat. mer sånt, tycker jag. själv har jag valt flera mattelektioner *host*, matte är ju inte direkt mitt starka ämne.. hihi. men jao, ledig på fredag dårå, långfredagen är det ju då. sen har jag påsklov, då blir det bland annat ullared med malin, TJOHOOO!, eller nåt. :]
sen är det bara några veckor kvar, & VIPS, så har jag slutat åttan också, så ska jag börja nian!
herregud.

plikten kallar hörni,
ha en bra dag!
/ eder skribent, fröken svensson.

fredag + lördag

hej alla sockerpullor.
igår var det fredag, hihi. vad ska man säga,
- elin svensson looves fridays, typ.
efter skolan, som innehöll bland annat bild & slöjd ( där den mesta tiden gick åt med offer .. ),
drog jag hem till samra, vi fixade oss med kläder ( jag hade åtta ombyten med mig. ) & smink & hår, fixelurafixelura. sen vid halv sju gick vi hem till thina, där det var fest. satt mest & snackade med henka, han är så himla treeevlig ju :] , dansade & hade oss. det var väl ca 20 pers eller ngt., & jag kan ju säga att en del hade fått lite väääl mycket att dricka, haha. sen vid halv ett följde jag & samra henka hem, lite halvlulliga. menmen, kom hem till samra vid ett eller nåt, sen käka lite & sova, sen kom jag hem vid sex ikväll, har kollat lite på melodifestivalen, men det är ju så förbannat tröökigt. ska väl ner & titta [ läs dregla ] på/åt björn gustavsson sen, VILKEN KILLE.
puss&porr,
/ er elin.


amen heeej (h)

ihii, imorgon är det fredag. partypartyy, gud vad kul det ska bli. sen sova hos samra :]
idag skulle jag vart med mikka, men jag har haft migrän sen i måndags, så jag har ingen ork ;| sjukt tråkigt, jag saknaaar min mikka! & på söndag har vi varit gifta ett år :] bratwurstingar vi är dååå :)
jag är riktigt glad idag faktiskt, kanske för att huvudvärken äntligen är borta, men den lär väl vara tillbaka på lördag x] hihi.

du är allra allra finast.
/ eliiinsvenssooon.


& så undrar jag

varför i helvete jag har haft 181 besökare idag.
herrejävlar.
igår hade jag 15. x]

tiisdag.

idag är det en snorig, virrig & huvudvärksdunkade elin som skriver.
vaknade sex, as always, förvirrad & helt borta. sååå, jag blev hemma. somnade om, sov & snarkade till elva, gick upp, sen har jag pluggat till kemiprovet som var idag, & jag missade, sen dess. vilken daaaag x]
imorgon musikprov, jag fattar noll, så det är dags att börja plugga nuuu.
& bara så alla vet så är vivaldi född 1678.
imorgon efter konfan kommer malin hit, hon ska sleeepa till torsdag :} & torsdag ska jag vara med mikka-ka :]

farväl.

lalaal, nanaana (8)

the kooks - she moves in her own way

här ska det egentligen stå en bra rubrik.

idag måste jag plugga kemi, syror & baser + salter. prov på tisdag, uäääk >.<   igår satt jag hemma & kollade melodifestivalen, ni kan ju gissa hur lycklig jag blev när carola inte gick vidare, hehe :] hoppas på charlotte perelli eller bwo till eurovision, inte för att någon bryr sig, men jaja. på onsdag efter konfan+ungdomskvällen ska malin & jag kanske sova över, det ska bli kul. & på torsdag ska jag leka med mickaela :] lördag blir det fest! längtar sönder till påsklovet, då ska malin & jag kanske till ullared för tredje gången, ihi :] fetingwursting kul vi kommer haa!
men nä, nu måste jag plugga kemi 8-|

kramkalas
/ elin.


gomorron

lördaglördaglördag. äckligt skönt. idag blir det kemiplugg, och så ska jag titta på i am sam som börjar 15.20. världens bästa fílm, näst efter moulin rouge alltså.
ajöööken.

<3

jag trodde vi hade förlorat allt vi delade, men att du fortfarande finns & ställer upp för mig är guld. du är en helt underbar vän, verkligen, du betyder väldigt mycket för mig gubben.


en fredagkväll halv elva

har elin inget liv så hon pratar tjejer med martin grundström & kallar malin för fröken inlandsis samtidigt som hon lyssnar på the kooks - naive. gud så intressant.

freeeedag

idag är det fredag & jag är jeteklad heest (a), ihii. hade franska på morgonen, äckligt segt. typ som ni vet geléråttor som har legat för länge & blivit hårda "/ xd., sen hade jag so, blev indelad i värsta superduper gruppen :] ihii, essica, frida, hanna, samra. värstabästa. :} därefter var det tajm för bild, fick lyssna litegrann & sen rita. man skulle ta ett a3-papper, vika det på mitten & rita en dörr på framsidan. dörren skulle leda vartsomhelst, till en godisaffär eller till ens hjärna, osv. inuti skulle man rita vad man sån därinne. & vad gör elin svensson? jo, elin svensson ritar porten till himlen på framsidan, & en naken johnny depp med endast ett blad på sig, liggande på moln på insidan. lärar-emma tycker nog att jag är lite koko, men vem gör inte det egentligen :] sen hade jag utvecklingssamtal, som lät precis som alla andra:   
;"du har kapacitet till jättehöga betyg"   
;"jag vet."   
;"men..?"  
;"men jag är lat."
men nu jävlar, nu ska jag köra de sista veckorna i skolan, tuta & kör.
TUT TUT !
engelska efter det iaf,  & lite slöjd på slutet där. pratade med offer, ääärligt, skönaste ever x}
& MIN EMO-EMMA SKA KANSKE VARA MED PÅ LET'S DANCE IKVÄLL, I BANDET SOM SPELAR, FÖR HON PRAOAR HOS GITARRISTEN I BANDET, SÅ OM NI SER VÄRLDENS SÖTASTE TJEJ BLAND BANDET ÄR DET MIN EMMA ANDERSSON <333
så alla kollar på let's dance ikv, bara för säkerhets skull :]

pussajö.


i fell in love at the seaside

the kooks - seaside
alla ska lyssna.

i'm baaaaack

ihi,
TORSDAG & MITT DATORFÖRBUD ÄR BORTA :]
det var nämligen så att jag på tisdagkväll kommer på att
" oj, jag har matteprov imorgon och har över 40 uppgifter att räkna, plus tre övningstenciler " , och " oj, jag har franskaprov på torsdag som jag inte pluggat något till, med skitsvår grammatik & miljoner glosor " och " oj, jag har svenskaredovisning på torsdag på ungefär en kvart som jag inte övat något till, och om jag får vg på redovisningen får jag antagligen vg i betyg "
så man kan väl säga kortfattat att tisdagskvällen gick åt till matteplugg,
onsdagen på konfan & sen franskaläsning, sen the hives läsa läsa läsa.
matteprovet gick väl, ÖHM, sådär (betoning på sådär),
franskan gick åt helvete & the hives fick jag starkt vg på.

men nog med massa tråkigt jag-suger-i-skolan-eller-det-kanske-snarare-är-så-att-eftersom-min-skola-har-högst-krav-på-eleverna-i-hela-norrköping-så-har-alla-svårt-att-få-bra-betyg, waah, det där var jobbigt att skriva x}

whallawhalla,
jag uppdaterar nog lite senare, när jag har nåt annat att snacka om än skolan...
ajöööken.

applåder

till elin svensson som har fått datorförbud
härligt, jähuu.
så nu blir det inga uppdateringar förns på tidigast torsdag.
hoppas ni överlever.

så vill jag tillägga att jag är såååå stolt över robin müllner som äntligen kommenterat ett inlägg x}
ajöööö.
elin.

jag är kär

så vill jag tillägga att björn gustavsson är sveriges stolthet !
" vad får jag allt ifrån ..? glöggen. "
" ellinor, jag har fått kliii. "
" du har också kliii. jaha. är ellinor hemma? "



söööndag.

jag vill börja med att ge världens bästa cääcilia äändersson världens största kram, det behöver hon nu.

idag är det söndag, & jag måste plugga matte. har prov på onsdag, & jag har 38 uppgifter kvar att räkna innan, + att jag inte fattar nånting alls. taskigt läge, va? sen är det även the hives redovisning som väntar på torsdag, & franskaprov samma dag. haaaalleluujah (8)
så man kan väl sammanfatta den här söndagen som att jag hinner att plugga & äta, hihi.
lyssnar på digilistan på p3 nu, det borde alla göra (:

puss&kram,
/ elin.

en lördag i söderköping.

idag ringde min klocka halv åtta.
nananaana, elin jättelycklig kan jag lova x}
halv nio bar det av till sörping med mamma & syster,
vi skulle på spa (a)
fick en ler & algrengöring,
underbart härligt kan jag lova.
sen gick vi runt på gatorna där ett tag,
man ska ju inte påstå att det tog sån tid direkt, haha.

2 timmar kvar till björn gustavsson (a)
KÄRLEK PÅ GRABBEN !
& kärlek på er.
puss&kram.


RSS 2.0