"all yours, babooshka."

jag borde:
leta reda på mitt staffli och börja måla igen
vara lite mer mystisk
färga håret
plugga
inte tänka. alls

ni borde:
trycka här och kolla på min vän haggis
trycka på alla de bilderna som kommer nu. iiiii hejhopp









torsdaK





ja så blev det så att till och med höstälskaren nummer ett drabbades av någon mindre slags höstdepression, jag kurerar mig med kanelte och vampire weekends låt white sky, snacka om att den sätter färg på gråa dagar alltså


snälla ring mig när allt jag vet och trodde på har rasat samman




musiken går rakt in i hjärtat sådär som den nästan bara kan mörka söndagskvällar. jag kan inte låta bli att tycka om söndagar, hur knäppt det än är att göra det. söndagar är gråa på ett bra sätt helt enkelt. och bakom bilderna döljer sig två himla bra låtar. pus


i look inside myself and see my heart is black, i see my red door and must have it painted black. maybe then i'll fade away and not have to face the facts, it's not easy facin' up when your whole world is black



nej, jag vågade aldrig klippa lugg och vem är förvånad? det händer så himla mycket nuförtiden och tiden går alldeles för fort, att läsa mina gamla dagböcker har blivit en vardagsritual och jag förstår inte varför jag fastnar så mycket ibland. jag fastnar i livet, liksom. jag fastnar i människor. en gång i juli skrev jag det här i bloggen: "jag samlar på hopp och gamla mönster, som förut ungefär" och, faktum är ju att här sitter jag över tre månader senare och följer fortfarande gamla mönster.
paint it black - the rolling stones
did you give the world some love today, baby? - doris


det kommer kanske inte alltid vara vi två. bara så länge det finns stjärnor över oss och bara så länge våra hjärtan klarar av att slå.

tänker på det där med att vara egoistisk, fastän jag inte vill. och det är svårt. det är jättesvårt, just nu.


mitt hjärtas röst kan nog vara ostämd ibland. instängd i ett bröst, en ambassad som saknar sitt land.



vita lakan. hotellfrukostar. promenader på gator långtlångt hemifrån. "jag saknar dig" på sms.
= de senaste dagarna har varit väl spenderade och lite ledighet från skolan är verkligen inte fel i dessa tider måste jag säga. och idag tog jag och tomas tåget till linköping. efter riktigt värt köande fick vi säga hej till håkan hellström, nu är jag två håkan-autografer rikare. 

idag får janis joplin, led zeppelin och velvet underground stå för musiken. det bara är en sådan dag idag, ni vet


jag fick sms från sara:

"kanske sammanfattar hellström sitt förhållningssätt till musik bäst själv i en av låttitlarna på nya albumet; man måste dö några gånger innan man kan leva."


you tell about the saddest book you've ever read, it always makes you cry. the statue's crying to and well he may


poserbitch

höstdag i mormors kofta. har hittills hunnit med att sova_gris till jättesent, druckit absurda mängder te och funderat lite. funderat över att någon en gång sa till mig att det inte handlar om att välja utan om att välja bort. ja. senare blir det att träffa gustaf med 5 f. och igår var jag och tomas på en himla bra minispelning med stefan sundström! vilken otrolig karisma den mannen har.

show me that it's easy
say that you are in need of me

med träningsvärk och långhelg från och med nu

jag vaknade imorse på absolut bästa sätt med tokmensvärk och ångest inför skoldagen som började med en löptur runt strömmen 3km och följdes av matteläxförhör och projektredovisning. (fett lång mening). krigare som jag är fixade jag dagen utan psykbryt och jag och august såg hagrid på spårvagnen. väl hemma slängde jag ihop en kladdkaka och dissade kvällens brännbollsplaner, istället blev det en takeawaykaffe på en fet promenad med tomas i stan, så himla bra. norrköpings gator är som bäst när man går på gula löv med en bra vän och pratar om musik och livsstilar.

och nu mår jag bra.

i can remember standing by the wall and the guns shot above our heads and we kissed as though nothing could fall


what on earth am i supposed to do to get through to you



jag vill ha en snygg lugg och distans och en grön filt

hemmalördag:
standing with my pants down on a square, everybody else but you would stare


i'm ready to feel your hand and loose my heart.



äntligen kan man lägga skolböckerna på hyllan några dagar och lägga tid på vettigare saker. som att lyssna på the kinks och the stooges. eller äta födelsedagsbullar och fira att syster fyller 19 år. eller, kanske viktigast av allt, lyssna på sin magkänsla. magkänslan har aldrig fel. svårare än så behöver det inte vara. sådetså!!!!!!!!!!!!!

RSS 2.0