oh, there is a light that never goes out.

ikväll fick jag krama min bästis hårt för sista gången på 10 månader. imorgon flyttar hon som utbytesstudent till virginia i usa. det är så overkligt och svårt att greppa och dubbelt av alla känslor som ryms i mitt lilla hjärta. malin är oerhört empatisk, modig och varm. hon är ungefär som elsa billgrens blogg. färgglad, flickig och blommig med rosetter och kjolar men ändå så jordnära. och hon är den mest levande människan jag känner. världens bästa bästis!!!!!!!!!

imorgon åker jag på popaganda och på söndag börjar frackveckan. livet är fest.


ingen kan vara nere med en ballong!
- nalle puh.


your boyfriend is lame, i make it rain on you. he never make it rain, like Southern California. now where's your umbrella? now get your raincoat baby i make it flood and you gon' need a boat.

har aldrig förstått grejen med att normalt folks definition av pissväder är regn. snart snart snart väntar en regnig höst och det är så jävla bra och jag känner mig bara så himla lätt. trots tyngd på axlarna, onödigt dåligt samvete och mycket i bagaget. perspektiv. jag kan gott sitta här och stänga av snurriga själviska tankar och skratta ihjäl mig och njuta av sånt som är bra istället för att gnälla. har fått flera nya bra smeknamn sista tiden också, malin kallar mig tommy och august kallar mig våffla.
jag antar att tiden helt enkelt håller på att ställa allt till rätta, nu.
make it rain - little marbles

here's a message from my old coat pocket: my spirit's alive, i want you to know

biter mig i läppen vid minsta påminnelse och sparkar av mig strumpan i sömnen och "känslan är viktigare än vetskap och förnuft." - jag vet exakt vad det här handlar om.
malin har tagit bilden.

how come you just sit there and laugh and laugh and laugh and laugh? things just can't be this way and not for very long no no no no no no no no no no no no no no.

jag sitter här och är skelögd och matadoren var räddast av dem alla.
janis joplin - flower in the sun

heavy words are so lightly thrown but still i'd leap in front a flying bullet for you so what difference does it make? it makes none but now you have gone and you must be looking very old tonight

gräver så lätt ner mig själv i alla jävla frågor jag ställer mig i diskrummet på jobbet. det finns inga vettiga anledningar till någonting längre. å andra sidan har ingen påstått att saker och ting bör vara vettiga jämt eller någonsin heller för den delen. jag är oerhört ambivalent och jag dricker cpstört mycket hallonsaft hela tiden. min nya last. älskar dig hallonsaft. det här måste ni läsa. pus
what difference does it make? - the smiths

ska vi slåss?

hej. jag kaozar lite. är uttråkad i det lugna, vaknar av att jag gråter på nätterna, vet om att jag skriver för att hävda mig. det är jag som är självinsikten. annars är det bra självdå? hhehhhhhhhh. popaganda är bokat och jag är bara så oerhört löjlig och och och och jag borde backa
snart.
john frusciante - the past recedes

jakob hellman

"det finns ingen vackrare än du i din vanliga tröja och i ditt våta hår"

RSS 2.0