i knew a lady who came from duluth, bitten by a dog with a rabid tooth. she went to her grave just a little too soon flew away howling on the yellow moon


vin, macarons, tända ljus och prat runt köksbordet med underbara vänner en helt vanlig måndagskväll och natt. där snackar vi livskvalitet folks! resten av veckan har varit jobbigt pluggig men idag hinkade jag och en rätt så fin hindu i oss massa kaffe och sedan när jag väntade på bussen så flög en skock fåglar i ett "V" ovanför mitt huvud och jag bara "ja jag vet"

most of all i just don't, i just don't want to be free


(tryck på bilden va)

mitt favoritsms just nu, från august: Herkules har precis ridit in på den trehövdade hunden i Dödsriket.


take another little piece of my heart now baby




det känns lite som att jag har en storebror inombords som håller mig i handen och påminner mig om tidigare vårar. jösses vad jag är bra på att sätta ord på hur jag känner. ehe.


you know the ills of the world they can get you down. but then you get back up


jag ska spendera lördagskvällen med den gröna damen på bilden. hon är den enda jag känner som vräker sex påsar peppar på sin cheeseburgare på donken. min fina. förövrigt har jag blåbärscravings och häromdagen hittade jag det här i tidningen:
"Dagens ros till Peter som passerade vår son Love, 8, Vilbergen, som blev utelåst på natten till lördagen. Gick i sömnen i tro att det var skola lättklädd. Stort tack."

avslutningsvis vill jag promota min senaste och världsbästa spotifylista (och du finns överallt i den men det är okej, för gamla tiders skull menar jag)
håll i hatten 2


just a poor skinny boy from sweden



då och nu, apropå för många minnen i marsluften
1 då: rödvin, jazz och samtal mitt i natten "elin, jag ville egentligen bara säga att jag tycker du är så himla himla snygg" nu: jag vet att jag hade varit någon annan om jag hade varit med dig. hejdå vi ses nog inte mer
2 skinny boy - isak strand


och jag tänkte att det här är bra, här kanske jag stannar kvar.

tänker väl mest att jag är fan inte den som är den.


torsdag



det sitter för många minnen i marsluften JAG VILL HA APRIL, HELG OCH LITE JÄVLAR ANAMMA
bob hund - sista beställningen


and he stole from the rich and the poor and the not-very-rich and the very poor and he stole all hearts away




imorse sa jag fuck you till vinterjackan och bestämde mig för att frysa i skinnjackan hela dagen istället. känner mig mulligt nöjd med det beslutet och ångrar det inte en jävla sekund, det verkar ju faktiskt vara som så att varenda centimeter av mig har drabbats av vårkänslor och sånt. igår när jag satt på spårvagnen slog det mig att vissa saker inte är till för att funderas sönder, ibland kan man bara låta hjärtrytmen tala. sedan drack jag och min ramoneströja te med en hindu och hans ramoneströja.
håll i hatten! 


my makeup is dry and it clags on my chin, i'm drowning my sorrows in whisky and gin

jag tycker att varenda litet sketet "måste" och "borde" kan slänga sig i väggen. vem fan har lust att plugga till morgondagens svenskaprov när man kan ligga i sängen och lyssna på janis joplin, rufus wainwright och the kinks, dricka te och läsa böcker av jonas gardell? från det enda till det andra: snart kan vi börja låtsas att det är vår!
kinks - death of a clown


i don't mean to suggest that i loved you the best, i can't keep track of each fallen robin. i remember you well in the chelsea hotel, that's all, i don't even think of you that often


inramlad i någon slags skum livsfas, vill bara dricka kaffe och pussa på axlar hela dagarna. har bestämt mig för att det är okej. dagens bästa ord: bumbibjörn.


RSS 2.0