o

du är den finaste som finns

mondaymondaymonday

jag är med malutta nu, vi har pluggat *HOST* fysik.., öh. jag kan inte ett smack. klatsch för det ;D
imorgon är det prov. tjoho.



du är finast.
" du är .."
xd
pusselipusselipussipusspuss
/ eeeelin

söndag

jag är hemma från konfalägret igen. det har varit den mest underbara men hemskaste helg jag någonsin upplevt. tack till ewelina, malin, cilla & tobbe för stöd.
vi har övat till redovisningen där vi ska visa vad vi lärt oss under året, tittat på film & pratat. & jag kan avslöja att jag verkligen behöver sommarlov.



so confused.

läger

hej, jag ska på läger, så jag blir borta till söndag. tyväääärr. så ni får roa er med nåt annat än min intressanta blogg några dagar :)

förresten fick jag tillbaka mitt engelskaprov idag. mvg-. lätt nöjd!
pussokram

för du kan inte se när löven faller ner, hur ful jag är

idag lyssnar jag på den här, den framkallar  världens bästa sommarkänslor & passar därmed perfekt till vädret :)

hellodeardiary.

tjaaaaa, för att citera alla tonårspojkar ute i världen. idag är det onsdag, fifan vad fort veckorna går. idag har jag vart i skolan. jag började nästan gråta på idrotten, pms-monster here i come. då är det bra att ha victor åström, han är snäll! annars hände inget speciellt, hade matteprov som gick åt helvete & fick reda på vad jag fick på religionsprovet, vg+/mvg-. älin jetearg hest, så att säga. sen var jag med malin, vi åt jordgubbar & pratade om pojkar. det är fint.
imorgon ska jag vara med samra. det ska bli kul, HIHIHI. yippieyey.
snart är det sommar hörni!
men nu ska jag plugga franska, jag har prov på fredag.
farväl alla trogna bloggläsare.
/ älinsvenssonius.

tisdag

hallihallå alla glada monsterdiggare, jag har varit sjukt in-aktiv på bloggen & det ska vi skylla HULTDALSSKOLAN på. muhah. meeen, idag har jag haft engelska, fick skriva oförberedd uppsats om en film vi såg de två senaste lektionerna. ÖHM. det gick väl.. bra. haha :). sen hade jag fysik, fick tillbaka förra veckans läxförhör, 2/9 , LÄTT NÖJD :D haha, typ första gången på jättelänge som jag inte hade pluggat, så vi får hoppas jag behåller vg:et i betyget! sedan hade jag franska, pms:ade på niklas & var skitförbannad nästan hela lektionen, hihi.
sen hade vi luuunch, det var typ potatisgratäng med skinka, palsternacka & morötter i ;s uuuh. därefter bar det av till 75:an för att ha matte med peter weslin eftersom kicki var på kurs. & sedan gick jag, samra, jesse, rickard & natta till syv-konsulenten louise & pratade i typ en timme. därefter fick jag göra muntligt religionsprov. det gick jättebra faktiskt :)
sedan gick samra & jag & solade i solen, überskönt verkligen! & sen hem till samra, vi förstörde deras växthus xd haha aja, imorgon är det en ny dag. en ny dag innebär matteprov, kemiläxa, biologiläxa, soläxa & så måste jag plugga franska till fredag. men jag ska faktiskt leka med malin imorgon, hennes öron lär springa sin väg så fort dom hör det där namnet igen.. ni vet.

i wish.. <3
bajbaj!

now i can fly

martin 17 år! imorgon ska jag fixa praoplats, det blir säkert bra. jag har iiiiinte tid att skriva mer om jag ska vara ärlig, men hörs imorgon!


finaste, jagtyckerverkligenomdig!

schabbelibabbeliboo

hoho. snart ska jag till åby, & boxas. muhah. imorgon fyller martin 17 år. saknar störst. på tisdag har jag religionsprov. på onsdag har jag matteprov. på fredag har jag franskaprov. på fredag - söndag är det konfirmationsläger. då ska jag umgåsa sönder olle, riiight? x]<3
nu ska jag göra nåra mattetal tror jag. det blir nog bäst så.
hejsvej.


lalala :D

jag är världens gladaste idiot idag! igår var det mycket trevligt, vi käkade gott & spelade spel. idag ska jag kanske till åby & samra, ska boxas :) & så måste jag plugga också, möhö :( men jag kan berätta att malin svahn är världens bästa! vi är bäst.


ha en bra daaaaag,
/ älin.

<3

det är helt sjukt hur lycklig du gör mig.
<3

YÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

boo boo goo goo
älskar namnet, älskar låten.


lördag

bara så alla vet är jag jeteklad hest idag :D, haha. wellwell, jag vaknade kvart i nio imorse! av mig själv! ohmygad. det har jag inte gjort sen sommaren 06 eller nåt., :] idag ska jag plugga matte, religion & franska. så hade jag tänkt sola lite också. ikväll bär det av till bergströms!
igår var jag på stan med malin, syster & emma. jag köpte världens finaste klänning med ryggurringning. & så köpte jag avslutningsklänning också. hihihi.
ha världens bästa lördag nu alla göllöngar!

lalalala <3
/ elinelinelin


so beautiful '

idag är det torsdag. (som ni antagligen vet.) dagen började med so-förhör, gick jättebra! eller inte. men livet går vidare, eller hur? sedan hål från tekniken, jag satt med grabbarna nere i bibban & förstörde för dem när de spela :D dagens höjdpunkt, lätt. sedan hade jag religion, jag ska få göra jesus-provet muntligt på tisdag. sedan hade jag svenska, lunch, svenska igen. & så franska. :)
nu ska jag plugga engelska, jag har prov imorgon! ;|


jagtyckeromdiiiiiig :)<3


laalalalallalalalalalaa.

blev klar med religonen runt 11 igårkväll, men sen kunde jag verkligen inte sova. var dödstrött när jag vaknade, så jag blev hemma-ma. missade konfan också ;/ skiiit. men imorgon ska jag gå till skolan & vara pigg & alert, höhö :D
& så ska jag vara med beccabus imorgon. det blir kul!
fredag - engelskaprov & stan med mamma, syster & malin.
men nu ska jag ut & gå en promenad tänkte jag. behöver luft.
hej.


religion

nu har jag pluggat religion oavbrutet i några timmar. & jag minns inget av vad jag läst. klatsch för det. jag orkar inte prov imorgon! men efter skolan har jag konfirmation. det kan bli kul. sånt beror helt på vilka som orkar pallra sig dit. förra veckan var det hemskt. det var ingen där. typ. urk. wellwellwell. jag saknar hannanas! & nu ska jag försöka förstå vad det egentligen är jag håller på med. xd, det är riktigt riktigt ILLA.


jagtyckeromdig. :)
pussajöken.
/ elin.

<3

jag tycker om dig :)


but i find it hard to love you

hej, idag är det måndag & jag sitter just nu & pluggar. & för alla intresserade ska olle carlzon & jag fixa sommarlov till hela världen, sådetså. :D

för alla som undrar hur snigelbebisar blir till



JAG ÄR STÖRD :D

uurk

jag orkar inte plugga varenda jävla goddamn fucking helg. usch&fy&blää, säger jag bara. imorgon ska jag ha gympalektion med emma & samra. vi har inte planerat nåt än xd. HEJA OSS. meeen, nu ska jag fortsätta med bokrecensionen på engelska ;p. & so:n. & övriga engelskan. & franskan.

emmaelisabethandersson,
du är speciell & helt underbar. älskar dig hunnybunnyplayboybunny, vad som än händer. seriöst.

söndag

idag står so-, religion-, & engelskaplugg på schemat för fröken svensson. hallelujah, eller inte. förresten kanske jag ska ut & springa lite senare, jag måste medge att jag är rätt stolt över mig själv, hihi.
ha en bra dag hörni.
tackohej.

ten feet of the ground.

malin & jag var ute & gick några mil, det var mysigt & välbehövligt kan jag lova! sen kom vi hem & tittade på linas kvällsbok. & sen hamnade jag av någon mystisk anledning vid datorn. imorgon ska jag plugga, har typ tio miljoner läxor & två/tre prov nästa vecka. el panico. menmen, jag ska skona er, ni behöver inte läsa mer på detta inlägg.
pussajö.

hejdagboken.

idag är det lördag, & malin kommer när som helst. grääääjt! igår gjorde jag bort mig, men allt löser sig till slut. nu kom malin!
pussajö

förresten

glömde jag att berätta att jag minsann har sett hästpojken live idag. han spelade på carlings. WAAAAH, caligula & allt. jag älskar hästpojken säger jag bara :D<3

LA-LA-LA

hej, idag är det fredag & jag är glad. skolan började med franska, gick igenom provet & det verkar inte vara så svårt! sedan rast, planerade reklamfilmen med nattapatta, emma, evelina & samra, som vi ska spela in på svenskan. ihiii, dethärkommerbliskitbra! :]
sedan so. & bild. haha, det var kul. vi får göra typ skulpturer i lera, som alla valt att göra utom jag & samra xd, mobbademobbade. aja, alla ser jättekul ut när dom håller på med sina konstiga grejer x)
sedan lunch, & engelska. slöjd, jag stickar :D det är kul, för då kan jag sitta i "grupprummet" & prata med roligt folk.. :)
sedan åkte jag & samra till stan, & letade praoplats. vi var ÖVERALLT typ. jag ville helst vara på ginatricot eller monki, mina favvis-affärer ju :], men dom hade inte plats ;/ det slutade med att vi KANSKE får vara på pepper iaf. när jag kom hem räknade jag upp alla affärer SOM JAG KOM IHÅG PÅ RAK ARM att vi var & frågade i, det var 11 st x) aja, tråkigt inlägg, orkabrysig.

imorgon ska jag leka med malutta :D sånt tycker vi om.
pusshej jag älskar dej

fanfanfan

fast jag inte sett dig på så länge
tänker jag på dig ibland
det var nånting som fastnat på mig
nåt som aldrig helt försvann




gammalsomgatan.

BRATWURSTING
alla lyssnar :D

tooorsdag

den här dagen har varit en riktig sån där hej-jag-heter-elin-akta-dig-för-mig-för-jag-har-pms-och-ryck-dag. jag tror de flesta överlevde. iaf, började dagen med so. WOHOO (a), sedan teknik, svenska, lunch & svenska igen. franska. rätt seg dag, eller vad säger ni?..
imorgon ska jag till stan efter skolan med samriice :]
vi ska fixa praoplats.. hahaha. lycka till till oss (y)

men nu ska jag läsa engelskabok till imorgon, jag är illa tvungen.
& sen ska jag ut & springa en runda hade jag tänkt.
farväl.


onsdag

orkaaaaaa.
idag hade jag biologiprov.
det gick bajs.
nu är jag supernegativ,
så ni får sjunga eller dra.
hej.

we have a story, of the impossible

alla ska lyssna på den här, den är underbar & allra bäst.
& ja, det är låten från friendsreklamen, om ni känner igen den!
<33


käftis

ni anar inte hur tråkigt det är att blogga när man inte får några kommentarer -.- ,
idag vaknade jag med hemsk huvudvärk, så jag behövde inte gå till skolan. det är fan nåt fel med mitt huvud, jag har migrän & ont flera ggr i veckan ;s , aja, sånt är livet. men iaf, mamma började tjugo i tio idag, & tio över nio skulle jag till käftis. jag hatar att gå till tandläkaren, men mamma följde med mig den här gången :D ihii, jag tycker om min mamma (a). jag hade inga hål iaf, så när dagens skräckupplevelse var över skjutsade mamma mig till mormor. satt & pratade med tanten ett tag, hon är så jävla kul :D, min mormor är coolast <3
sen tog jag lunchbussen hem kvart i ett, & sen har jag pluggat biologi sen dess, prov på celler, andning & matspjälkning imorgon, måste lära mig 30 sidor utantill, sånt gillar vi inte! men iaf, imoron ska jag till skolan & leka med alla mina uuunderbara vänner, & så ska jag skriva en uuunderbar svenskauppsats.. OHMYGAD. sen är det konfa (h) det är kul, för då får jag leka med mina älsklingar!

OVER AND OOOOUUUT,

vikarien

hultdalsskolan har fått världens sötaste lärarvikarie, martin heter han. ihiiii :] jag har huvudvärk, prov på onsdag & träningsmani, så ni får nöja er med detta so long ;D<3

& folk vänder sig om,

tryck här.
håkan hellström - den fulaste flickan i världen


15 år.

& så ska vi säga stort grattis till august som fyller 15 idag!
:)<3

vila i frid.

igår var det sorgens dag, 5 april. jag fick reda på att världens bästa band broder daniel's gitarrist hade dött. buhuhu. vila i frid anders göthberg! ;/<3
sen var det ju även 14 år sedan kurt cobain begick självmord. hoppas ni grabbar har det bra däruppe i himlen :]

igår var jag med malin, vi var ute & gick & pratade, like always. gårkvällen tillbringades hos risbergs med lasagne & tårta. & lite prat, förstås. & när jag kom hem tittade jag på nirvanas unplugged-konsert på mtv. idag ska jag plugga biologi!
tjoflöjt

yähyähyäh.

imorgon kommer malutta! ahah, eller malle. eller malla-hästbralla. kärt barn har många namn! hur som helst, roligt ska det bli. även om det bara blir en fisen liten stund, eftersom jag har en liten snart-åtta-åring som ska ha kalas. & två testosteron-töntar som fyllt 45. släktkalas är ju bara för kul ;D


mesar

så ska vi säga stort grattis till mina föräldrar som har varit tillsammans i 27 år idag. jag var tvungen att kommentera hur otroligt mesiga dom är när dom gulligullar förut vid matbordet. & ja, dom var unga när dom blev tillsammans.

idag lyssnar jag på

yeah yeah yeah - goldlion
bara för att den är snuskigt bra.

fredag

idag känner jag för att skriva ett riktigt ordentligt inlägg., så tag varning säger jag bara. dagen började med franska, fick nya glosor till nästa vecka & satt & pratade typ. helt okej lektion, verkligen. jag tycker om franskafröken christina! :] därefter hade vi en ordentlig paus på en halvtimme, & hade sedan so. tittade på film om norge med hanna, rickard & jesse. hahaha, jättekul. den handlade typ om ett samhälle med 600 personer, & mest om alf & hans son alf-erik som fiskade hummer. man kan ju undra om läraren tycker att vi har bristande intelligens eller något...
sedan hade vi bild, & fick börja skissa på idéer till våra skulpturer, man får göra antingen en jättestor i hönsnät & tidningspapper, eller en mellanstor i hönsnät & gipsbindor, eller en liten i lera. själv ska jag knåpa ihop ett litet bi i hönsnät & gipsbindor.
sedan hade vi lunch, tunna pannkakor & jordgubbssylt, & sedan hade vi engelska med  lärarvikarien som har världens hetaste kropp! dregeldregel. & sen hade jag slöjd, satt & pratade med offer, han är allt bra kul han. :]

imorgon ska jag på släktkalas. wohooo (a) :]  , & på söndag blir det biologipluggning för elin svenssons del kan jag lova, prov på onsdag! & jag hoppas på bättre betyg där, så.. you know. men nu har jag skrivkramp & idétorka & allt vad det heter, så jag ska dra mig. pusshejs!

stay with me '

dagens musiktips blir alfon & hans band.
king louie. helgrymma pojkar :D & tjoff vad jag saknar familjen keteli-hägerström! <3

grrr.

orka vara sjuk på en torsdag. migrän & halsont. dessutom får jag inte skriva klart min uppsats i svenskan nu. fyfan, vilken dag! :| uschusch.

onsdag

denna onsdag den 2:a april började med matte. härlig start på dagen, eller vad säger ni? haha. sedan fick jag traska vidare till kemisalen (sal 44 för de som är intresserade) & gick igenom kemiprovet som vi fick tillbaka förra veckan. sen svenska - skriva uppsats. fyfan för det säger jag bara ;s. efter det lunch, & då fick jag veta en till sak att lägga till i mitt minne för onödigt vetande - min skola ligger på topp 10 av de skolor i sverige som har svårast kurser & högsta krav på eleverna. det ni! sen biologi, men jag satt mest & pratade (a). religion, & idrott. jappjapp. sen bar det av till konfirmationen, lyssnade på en föreläsning typ, av en kille som har asbergers syndrom, johannes hette han, & jag tycker han var bra. sen kom jag hem för typ en timme sen, & nu måste jag skriva tekniiik -.-, den ska in imorgon. så ha det braaaa, puss&snusk


...

the greatest thing you'll ever learn, is to love and be loved return.


lalalaaa,

cannonball - the breeders
jag älskar musik från 90-talet. nananaaa :]


WOHOOO

det funkar att blogga igen! äntligen säger jag bara, mina läsare har försvunnit -.-   , idag har jag haft 5 läsare än så länge lxm, hahaha. men jao, vad har ni missat egentligen?, ni har missat världens tjurigaste snorunge som grät 5 gånger igår :] ..., jag säger bara såhär: matte är verkligen inte min grej.
vi slutade tidigt idag. sånt tycker vi om!, så samra & jag tog en liten promenad & solade en stund, sen kom jag hem med bussen 15.10, skönt att vara hemma tidigt. satte mig med matteböckerna på bänken & solade. 17 grader har vi här! :D tjoho. sommar here i come, eller nåt.
men nu ska jag äta med min systeryster,
puss&kram :]<3


RSS 2.0