my makeup is dry and it clags on my chin, I'm drowning my sorrows in whiskey and gin.

lättat hjärta och axlar slutar ändå så ofta med platt fall. den eviga jävla cirkeln. vad är grejen egentligen jag förstår mig inte på det här. bah

nirvana - aneurysm

don't touch me please I cannot stand the way you tease.

jag skulle säga att det handlar om ungefär 31536000 sekunder. eftersom att jag aldrig har fel så måste jag bara förstått det hela sjukt (alldeles för) snabbt och hade faktiskt rätt hela tiden ändå. plötsligt känns allt jävligt spännande. fast egentligen spelar ingenting av det här någon roll. men jag håller tummarna för permanent spänning i alla fall några dagar framöver ändå. annarz då? jag planerar att gifta mig med john frusciante och har återupptäckt min besatthet av motown, northern soul, jazz och soul. med andra ord: här blir inga barn gjorda.
tainted love - gloria jones
love really hurts without you - billy ocean
cow cow boogie - ella fitzgerald

you speak of love but I've never heard of her. I am fucked and I'm fucking too

även det minsta, sköraste lilla ting kan vara tillräckligt starkt för att förstöra något som är hundra miljoner gånger tåligare. det mindfuckar mig ibland, fortfarande. definitionen av ibland får ni själva välja men jag vet att någon jag kände en gång skulle valt att definiera det som bara för en sekund. äsch, vafan, det är söndag idag. ska smörja in mitt köldstrejkande ansikte med någon dunderkur mot torr hy nu, sedan fortsätta med min luftgitarrskarriär.

and for you I keep my legs apart and forget about my tainted heart.

idag har jag blivit illamående av nationella provet i svenska b samt av min dagbok. släpper lite kaos med sömnbristen deluxe mitt i allt också. och jag hoppas att du fryser lika mycket som jag gör. fast nej förresten, nu är jag bara löjlig.


life for you has just begun baby and then you come saying so you, you say you wanna get married? oh baby trying to put me on a chain, aint that some shame? you must be losing your sweet little mind.


jag balanserar vingligt men duktigt, just nu händer inte så överdrivet mycket utöver rutiner men det skulle ändå bara bli pannkaka av det hela om jag fick för mig nåt annat. har spenderat helgen med bra grabbar, en hel del vin och "vem har du fått sms ifrån och varför ser du så glad ut?" haha okej jag är nog inte alltid så jävla svårläst
51th anniversary - jimi hendrix

mitt hjärtas röst kan nog vara ostämd ibland. instängd i ett bröst, en ambassad som saknar sitt land.

okej dagens bästa: mina orangea naglar och busschaufförer som kör eco-driving.

it's a total disgrace, they set the pace, it must be a race and the best thing i can do is run



kvällens bästa och (förmodligen... heohihhejhhgfge) enda sällskap snurrar i skivspelaren. vi har det bra tillsammans. jag dricker hallonsaft och ser trevlig ut, zeppelin bara rockar. nu jävlar, nu mår jag. det sker inga emotionella krascher här inte.

RSS 2.0