you would only hold me if I would never tell you it would end. and you will never have me 'cause you were only wanting to be friends. and you would always hold out till he gave out.


jag är bra på många saker. till exempel äta frukost, se igenom människor, rapa jättehögt, minnas datum, häva öl, skratta mycket och läsa böcker. just nu läser jag forrest gump. jag citerar:


"My mama is a real fine person. Everybody says that. My daddy, he got kilt just after I’s born, so I never known him. He worked down to the docks as a longshoreman an one day a crane was takin a big net load of bananas off one of them United Fruit Company boats an somethin broke an the bananas fell down on my daddy an squashed him flat as a pancake. One time I heard some men talkin bout the accident – say it was a helluva mess, half ton of all them bananas an my daddy squished underneath. I don’t care for bananas much myself, cept for banana pudding.
I like that all right."


they act so discreet, they are hypocrites, forget them. so fuck them too.

jag har en vän som sätter huvudet på spiken gång på gång. vi kastade pengar i vattnet häromdagen. för sånt gör man när man verkligen bara måste kasta någonting just precis nu.


och idag är det torsdag, jag dricker rödvin i sängen (jag.är.en.sån.kliché.) och vet alldeles för mycket om att vara dödstrött i en klarvakenhet. och när tiden är rätt ska jag plocka upp dig och ta dig långt härifrån. kanske. om katten själv får välja. mjao.


så nära gränsen man kan komma utan att lyckas ta sig ut.

idag upptäckte jag konsten att göra världens sämsta dag till en helt klart uthärdlig dag; man spontanköper bob hunds nya platta och lyssnar på den minst 4 gånger i streck. okej erkänner att jag blev glad när jag hittade en röd tuschpenna på golvet i skolan också. alltså, förstå bara vilken maktfaktor det är att ha en sådan i sin ägo.

august: "jag testar elins gränser."
sara: "hon har inga gränser."

låter som miljarder.

igår såg jag thåström med viktoria, anton och albin. jag avled en smula. helt sinnessjukt bra!!!!!!!!!!!!!! pimme for life säger jag.
annars så ja ehm ja jag sover med kuddar istället för pojkar. och varför just det är det absolut första jag kom att tänka på att skriva är och förblir ett mysterium.
det kan vara så att jag bara är lika löjlig som vanligt.
kick-ass, elin.


jag älskar bob hunds nya singel så jävla mycket.

you were the flatulent one and I am the boy who has a gun.

jag har så otroligt mycket att skriva om och jag antar att det är just därför jag inte skriver, kanske den mest intressanta paradoxen just nu.
i helgen har jag sett the artist på bio, spelat luftgitarr med anton, jobbat och upplevt den värsta kissnödigheten sedan urminnes tider. det är tydligen sådana saker man skriver om på en blogg.
nä, jag är löjligt trött, har varken tvättat eller borstat håret sedan förra söndagen och har på mig en alldeles för stor tröja. jag ser verkligen ut som 7 svåra år. men det är soft, och det är sådana saker en blogg ska handla om. softa, ärliga saker. 

och ja. if I could have a second skin I'd probably dress up in you.

and it don't mean I don't love you when I put a gun to your face, it just means I wanna get rough with you.

"men äsch vafan, du vet, det spelar ingen roll alls!!!!" skriker man i någons hall. och så vet man om att egentligen spelar det jättestor roll. mellanmjölk i denna storm skulle vara trevligt. ctrl alt delete utan att blinka. vänta jag ska bara blinka först.
apropå mjölk, hur otroligt underbart är inte det här? helt klart bäst just nu.
adam green - baby's gonna die tonight

jag spottar aldrig ut mitt snus

skulle kunna fortsätta med detta i all oändlighet. till höger och vänster och fram och tillbaka och in och ut och upp och ner och det där. fatboy slim på vh1, det var lite jobbigt så jag stängde av. äsch. jag är lite besviken på mitt miffolida (malins hemmasnickrade ord) lillfinger som inte är ett endaste dugg samarbetsvilligt just nu. det är bara böjt, skevt, korvigt och jävligt onödigt. drömde att jag hade en enorm tumör/böld i quasimodo-size på ryggen inatt också. men det var med största sannolikhet bara en finne. HEHE. soft.


och tack. eller nä förresten.

jag ska skratta när det faller sönder, inga tårar ska fukta mina torra kinder. inga svarta kläder, inget flor, jag ska inte bära svart slips och svarta skor.

elliott erwitt

ebba grön snurrar i skivspelaren och jag ska till olearys och dricka öl (och kolla på hockey... vet inte vad som hände riktigt...) med världens bästa grabbar ikväll. de där grabbarna som höjer ljudet på tredje versen på uppgång & fall för de vet att jag tycker om just den versen så otroligt mycket. förresten har jag av någon anledning börjat kontrollera mina skönaste impulser, typ som att bita mina vänner i öronen. men äsch värre kunde det ju vara visst ja mm.

oh, what became of the likely lads?

idag gick jag och cilla in på H&M och provade det absolut glittrigaste vi kunde hitta. hegehegeghr. det där med att bara vara så oerhört löjlig och få skratta en stund åt trams är enormt galoppibra i tider som dessa ja mm jo ja japp!!!!!!!
haha nä
INGA SORGER INGA SORGER INGA SORGER

the libertines - what became of the likely lads

RSS 2.0