and never again will my letters start sadly, or in the depths of winter. and no more shall we part.

och detta är kanske den finaste listan i världen. 

on summer days when the sun shines I watch the tape and through the snow, through the window I watch her wave to me.

saknar en vän, som förstår saker utan sammanhang. prinsessan diodas gä, sjörövarkaptener och pannkaksanarki. och förlåt, yasuragi hasseludden. det var jag som stal affischen. jag har varit lite för busig den här helgen. men det blir så, när man inte kan hantera tystnad. turn me over, I'm crisp on this side. 


the fiery tears of st laurent - king khan & pat meteor
winter wooskie - belle and sebastian


time flies when you're having fun but where does it go?

 
jag har skrivit uppskattade meddelanden i snön på bilrutor, stannat hemma för att inte missa finalen av på spåret, suttit själv på en parkbänk på kvällen på alla hjärtans dag och smsat sextips till en söt vän, haft allah-las på repeat i bilen, och hällt fil över köksbordet när jag missat tallriken. inatt drömde jag att jag var sådär löjligt passionerat knäsvagskär i en grabb som jag råkade tacka nej till för några år sedan. det var dumt. jag var vidrig på den tiden. nu är jag mest knäpp. men vi är ju olika.

I woke up and the sun was dressed in blue. the Panavision colours ran out, out in my room, I wanna paint them where ever you go

av alla möjliga anledningar, eller kanske ingen anledning alls, så var jag tvungen att resa mig upp från min randiga matta och prata ut och bryta mönster och gråta hos doktorn och ta långpromenader och bli ivägtvingad på bowlingkvällar och the hives-konserter. den bästa grejen var den kvällen då jag tänkte att nu lägger jag mig i sängen och stannar här resten av livet. och så lyfte jag på täcket och hittade en paprikakärna i lakanen och kunde inte sluta fnissa för hur i helvete hamnade den där? SÅ LÄNGE VI SKRATTAR ÄR VI INTE BESEGRADE.

men det finaste just nu är ändå
1. mando diaos spelning i fredags (grät)
2. när vänner till ens föräldrar berättar om starka musikupplevelser "första gången jag hörde radiohead blev jag så tagen så jag cyklade rakt in i en buske." 


RSS 2.0