<3

och ljuset skall vattna den ros som jag bär
i mitt knapphål så den aldrig kan dö.
varje gång som jag viskar ditt namn för mig själv
skiftar den färg från blå till röd




citerat: thåström - flicka med guld.
& det är allt jag har att säga idag.


mbar ..............



haha, bästa mbar. hela min värld är dösnurrig, virrig, underbar, bäst. dagen kan sammanfattas med: mbar, vaniljlatte, snurr, hål från naturkunskapen, biljett till bussfest, & chilla med min chilla. och vet ni nåt annat då? jopp. det ska jag berätta för er. på fredag är det bussfest! åh. justnurå? jopp. det ska jag berätta för er. whitest boy alive står på högsta & jag har galet ont i magen. jopp. mensåkandeva. kyss!


(BILDEN: chilla och jag chillar luftgitarr i maj -08. swwweeet duuuude.)


i'll come running with a heart on fire

hösten är nog bland det vackraste som finns. även om hela min värld är helt snurrig & fel känns rätt ibland så har jag under kanske alldeles för många dagar tagit mig tiden att verkligen andas, på riktigt. & det behövs ibland. men nu är jag tillbaka till livet som kretsar kring pojknackar, fin musik, etthundrasjuttiofyra hjärtan & allt annat som jag håller kärt, och det är definitivt det mest underbara jag vet.  uttråkning når en gräns, vet ni. min allra bästa häst malin har tagit sm-guld i skytte förresten, KLÅ DEN OM NI KAN! gud vad förvirrat jag skriver, men snurrigt var det ja. puss!


vi hittade ett snyggt garage i somras i tyskland.



174 hjärtan

och jag är en feberian.



lyssna här. det är några gamla favoritlåtar, allt från sånt som mitt hjärta brann för i åttaårsåldern till sånt jag brinner för nu. förresten lär det inte bli så mycket till uppdatering här på ett bra jävla tag, bara så ni vet det & inte tror att jag har dött eller nåt i den stilen. lev väl, pusskramkyss.


.. i adore you

jag har haft feber i flera dagar. feber gör mig till världens mest känslosamma människa. därför tittade jag på en av världens finaste filmer förut. juno. och här skulle jag kunna skriva en lång utläggning om varför den är så fin, och varför jag gråter floder varje gång jag ser den, och varför den är bland det absolut finaste jag vet. men det skulle bara förstöra det fina. så jag låter bli helt enkelt. här är en lista som jag knåpade ihop på sisådär fyra sekunder häromdagen med lite sånt som är fint att lyssna på när man har feber. eller ja. det är fint när man inte har feber också. men somsagt. det är sentimentalt, känslosamt & alldeles alldeles.. underbart. så förvänta er inte party.. jag har ju feber. somsagt. och den där overdosing with you är en hyllning till desperate housewives, rakt från mitt hjärta. ae. men en puss på det här då. puss!


ser du allt, allt det där som gjorde oss till det vi blev?

idag är en sån där dag som bara är. jag har läst kärleksbloggar, kollat på the notebook, saknat, lyssnat på fin musik. haha, allså.. jag är en sån jävla tonårskliché. men allt annat vore väl i och för sig konstigt. puss.


what's up with my heart when it skips a beat? can't feel no pavement right under my feet





igår var jag
arg
förtjust
febrig


fast idag är jag nog bara förtjust.


jag pratar ungefär såhär: fin, fint, fina, fin, fint, fina

vet ni hur fint det är när allt bara är.. perfekt? just nu är det så. allt är så perfekt att jag bara går runt i en rosa dimma. skoldagen var rätt seg, efter skolan fikade jag med två fina vänner. såna som bara fattar allt & är bra på alla sätt & vis. åh, vad jag tycker om er. & sen mötte jag upp ännu en fin vän. & jag mår så himla fint just nu & allt är så bra. & så finns det en bild som jag verkligen inte kan sluta titta på. helt sjukt. så fin är den. på någon som är så fin så .. aa. så det blir perfekt. nu ska jag ta vara på den rosa dimman & sätta mig & plugga lite medan jag inte lider så mycket av det eftersom allt är så fint.


söndag.

jag är sjuk & mår inte alls särskilt bra idag. riktigt kasst till&med. men det kanske inte är så jävla konstigt............. hahaha. fniss. jag ska göra 30 mattetal idag. underbart. förresten. mitt hår är förjävla mörkt. & nu snackar vi inte mörkt. nu snackar vi MÖRKT!!!!!! fast. jag vänjer mig nog snart. idag lyssnar jag på äkta söndagsmusik, & nu provar på en spotifylänk för första gången på det. så lyssna här. farväl!


memories are made of this



den här fredagen var den bästa fredagen sen förra fredagen. åh, jag är så jävla knäpp. iallafall. jag är hemma. ska färga håret hade jag tänkt. just nu står världens bästa musik på. vi snackar belle and sebastian, frida hyvönen, weeping willows, jens lekman, bob dylan, olle ljungström, broder daniel. helt underbart. & nu är det änligen höst också och man kan andas igen.


you're so silent Jens. well maybe i am, maybe i am.

ett inlägg såhär på onsdagsaftonen sitter väl aldrig fel. dagen var bra. skön. jobbig. härlig. tråkig. gott & blandat liksom. efter skolan blev det en tripp till h&m med cillan för att införskaffa lite grejer åt tösabiten, & sedan fick jag sitta ensam & vänta på bussen i evigheter. men jag överlevde det med. imorgon ska jag träffa mickaela, det var sinnesjuuuuuuuukt längesen. så det är verkligen på tiden! :) och just nu lyssnar jag på jens lekman. dä'fejnt. nåt mer som är fint är min gamla dagbok. ibland sätter jag ord på känslor på ett klockrent sätt. så nu vet ni det.


och i'll come running with a heart on fire, liksom

RSS 2.0