no matter what or who you've been. no matter when or where you've seen. all the knives seem to lacerate your brain. I've had my share, I'll help you with the pain. you're not alone. just turn on with me and you're not alone.

jag är glad men jag skulle vara lite gladare om jag hade chokladbollar, en val och ingen huvudvärk. ligger i sängen och lyssnar på bowie och är påväg härifrån. eller vänta lite hur vare nu. äsch. busiga elefantbebisar blir man jätteglad av iallafall. kolla bara.


for you I keep my legs apart and forget about my tainted heart

idag har jag inte läst to kill a mockingbird fast jag borde. har istället gjort tusen gånger vettigare saker så som att rida på augusts rygg en hel rast, boka biljett till jakob hellman i april och få softa sms "Att kolla på porr en måndagseftermiddag är trevligt". tusen gånger vettigare. jag kollar på reklam nu. "maximera chanserna att bli gravid" :):):))):):):):):):) ghhhhhhh. halv 2 på natten känns det ganska rimligt att rymma. och så är det den där närvaron i frånvaron, i all sin enkelhet menar jag. men jag tycker det är ganska trevligt.

well she's a total blam-blam, she said she had to squeeze it but she... and then she...

larry clark
det luktar vår i skolans datasal, jag och mina vänner lekte datten på stan häromdagen, jag har haft ordet kanske kluddat med tusch på min hand hela veckan och idag har jag och sara druckit kaffe, konstaterat att vi kanske inte alltid är så himla grabbiga ändå och skrattat åt löjliga saker iklädda de fetaste raggsockorna. är det på låss? nej det är på rikt.
suffragette city - david bowie

and I'm screaming at the top of my lungs pretending the echoes belong to someone, someone I used to know.

min bästis som är utbytesstudent i usa gör mig så himla gladgladglad när hon skriver mail om grabbar i sitt "springlag" som har på sig gula shorts "jag svär, precis som i Juno". det finns ingen som malin. det finns liksom ingen annan som jag kan prata med om bulgur, bengaliska tigrar eller hur det skulle vara om himlen trillade ner på oss. ahhh. gula shorts. haha. jag är så glad.

THE SHINS - WE WILL BECOME SILHOUETTES

thought of you as everything I've had but couldn't keep



iklädd dubbla strumpbyxor och i brist på låtsasfyrverkerier under broar som är brända nu skriver jag världens fetaste samhällsarbete, oevningskoer jag och kollar alldeles för mycket på south park. just det jag dricker öl lagligt också. det kan man ju faktiskt inte nämna för många gånger!!!!!!
en parentes i en parentes, ett minne i ett minne osv långt borta men ständigt närvarande mm ja jo japp

I smile and shake my head at this, what else can I do? I keep getting signs baby, all leading back to you. they're building walls around us now

ett stycke bra tisdagskväll: har druckit öl, kollat på när anton och august skruvade ihop badrumsskåp och kittlat august under fötterna. på fredag fyller jag äntligen 18, en miljon år efter alla andra. den som väntar på nåt gott väntar fan alltid för länge.
och du övertygar mig inte längre, ändå -
jag skulle inte ens bry mig om jag fick köttsår eller zombiekonsekvenser

ps jag gillar inte att ha byxor på mig

but I'm sitting on a park bench, watching the yearning cats milk-fed little brats. and they say "love won't pick the slanted or the slick or the lovesick"

gårkvällen var trevlig med mycket skratt, oxfilé och dans. idag har jag ätit pannkakor till frukost och har träningsvärk i benen och dör värmedöden av mina vänner. jag känner mig sanslöst glad idag av någon outgrundlig anledning. känns som jag helt plötsligt börjar få fason på början på slutet/slutet på början. håhååjajaaaaa.
och idag fyller världens bästa och finaste viktoria (ariel) 19 år. firar med en fräsig bild på oss som hon tog i ett annat liv när vi var absintälvor.
vi säger OOOoooooOOooooOOOOoo

RSS 2.0