jag är sjuk, jag har feeeebÖr. och jag brinner för dig!


när jag är som snyggast.
hehe. känner mig följande saker: trött, rebellisk, hänsynslös, uttråkad, stressad, kärlekskrank och hungrig. och jag tycker ni ska trycka här. och här. och här. ajajajajajaja puss på er alla.


when i look at you, heaven's on fire

med tre helt underbara flickor begav jag mig till smålands skogar häromdagen. vi hann med att njuta av solen, kolla på film, prata om obetydliga och betydliga ting, dansa nakna och ta igen missad tid. helt underbara dagar. tänkte lägga upp lite bilder någon dag, om jag vågar. malin åker till malta på språkresa i tre veckor nu. jag sa åt henne att supa ner sig så de skickar hem henne igen. jag saknar henne redan. och idag har jag upplevt två när-man-talar-om-trollen-händelser. på sätt och vis. den första kändes bara skitjobbig och den andra kändes hundra procent brabrabra. för en gångs skull kanske nuet hänger ihop med framtiden. så känner jag. så hoppas jag. nu ska jag börja läsa fru björks öden och äventyr. för att jonas gardell är världens bästa författare och för att personen som lade boken i min brevlåda skickade med ett litet brev där det bland annat stod att boken är öm, vacker och sorglig.





LET'S DON'T LET A GOOD THING DIE.


bra dag, började på bryggan med frukost/lunch, bad plus en skitdeppig men ack så spännande bok. senare restaurang med familjen, jag visade dom var jag minsann ska bo närjagblirstor, och efter det eclipse med en saknad vän. fast jag inte ens sett den andra twilightfilmen......... men det gick alla tiders. sommarlovet har hittills varit himmel och pannkaka. det är mitt nya favorituttryck. himmelochpannkaka. och efter många om och men (hahaha..... män.....) så har jag kommit fram till följande saker: regn är skönt, broes before hoes, kriminalromaner gör en deprimerad, man kan aldrig fika för mycket, nattliga cykelturer knäcker och man KAN faktiskt tröttna på glass. punkt slut. förresten. rebecca och cilla har väckt mig ur min sommardepression och brought my life back. några få ord kan verkligen göra susen och göra så man mår tusen kilo bättre. jag har världens finaste tjejer. och nu ska jag inte hänga underläpp något mer!!!!!!!!!!
speedmarket avenue - way better now


"show me show me show me how you do that trick, the one that makes me scream

tandlös!

jag: pratar, rullar, äter, skrattar, poserar, flörtar, jobbar, badar, dansar, cyklar, filosoferar, lyssnar och umgås om dagarna. bland annat allså! mucho fint. och underbart. sara har varit i göteborg i vadärenu tre dagar kanske och jag saknar redan ihjäl henne.

egentligen vet jag aldrig vad jag ska skriva här längre. hejdå


please don't slow me down me down if i'm going too fast

efter tjat från flera håll ska jag allså nu bli mer egoistisk. första steget taget, skiter i mobilen mer än någonsin. tipsar alla stressade själar därute om att ta ledigt från mobilen några dagar, det verkar vara världens bästa stressa-av-knep. mina andra stressa-av-knep: britta persson, the cure (let's go to bed!!!!!!!!!!) och bob hund på repeat på spotify, ensamt brygghäng och gamla tidningar. känner mig lite småmobbad alternativt jätteensam, men jag har nog bara fått en släng av cynism, hehehhe. och mitt i allt börjar jag sakna rastlöshet och hänsynslöshet. och dig
har blivit skadad av lilla al fadji förresten, hur gick det till?!??????
shuululullu


i want you (she's so heavy)



sommaren snurrar fort och de senaste dagarna har det varit helt otroligt varmt ute, tyvärr har de flesta varmaste dagarna även betytt jobbdagar för min del så solbrännan är inte alls som den borde vara vid det här laget. men jag kör på det typiska elincitatet - vad gör det om hundra år? haha jag borde verkligen börja ha den inställningen igen. och du gör alla fel men ändå håller jag fast, men det vet du inte om att jag gör. jag samlar på hopp och gamla mönster, som förut ungefär fast den här gången vänder jag ut och in på mig själv. "skitsamma" 


RSS 2.0