take only what you need from it

kids - mgmt


the memories fade
like looking through a fogged mirror
decision to decisions are made and not bought
but i thought this wouldn't hurt a lot

you're still a part of me

tjenixxxen! igår gjorde jag matteprov, gick helt okej faktiskt. lite mer fix, sen drog till becca & myste loss en stund. sen traskade jag o cilla upp till henne & käkade & fixade oss & sisådär ni vet :) därefter drog jag cill & becc till johan där även olleboll, pontus & oskar var. trevlig kväll, dock rakade vi olles hår & ja.. vi hade ju roligt iaf, mini-hitler (a) sen kollade vi på skräckfilm & jag tror alla hatar clowner hädanefter, amusment tror jag filmen hette (?)
bra kväll i vilket fall. imorse vaknade jag hos c, vi bakade kladdis & sen kom rebecca. ska snart iväg dit igen tror jag allt :) nu ska jag hoppa in i duschen (jävla stört uttryck förresten.)

kyss


paper tigers

TJENAHOPP! jag är glad. snuskigt glad! mvg på provmatlagningen & fysiken idag gick förvånansvärt bra faktiskt. imorgon väntar det fruktade matteprovet, usch för det. efter skolan ska jag träffa mina favvisar & pojkar på kvällen. blir nog alldeles kanonbra! jag har sjukt ont i mitt ringfinger , efter att jag RÅKADE hoppa på cilla så vi välte, mitt i ljushallen i skolan.. INTE ETT ENDASTE DUGG PINSAMT *psykopatler* idag kommer natta förresten, alla tummar jag äger & har upp för det.
jagvillhafredagidag.

KISSKISSBANGBANG

what have i done to fall so hard for you

häj. fysikinlämning & provmatlagning imorgon, ärligt talat känner jag för att skolka bort skiten. men det ska jag inte. så jag har en hel del att pyssla med kan man väl lugnt säga. plus att jag är totalt körd om det inte går bra på matteprovet på fredag. men det är NICE!
gemighelg

imorgon kommer nathalie till norrpan, fyfan va bra. hon & jag är sinnessjukt lika i sättet ibland, läskigt äre.
hejs.

my heart is beating like a jungledrum




VILD GISSNING, jag är inte den enda som är sugen på sommar?..

once we were baby and johnny

riktigt jävla apdålig dag, skönt att det är över. så fort jag kom hem slängde jag ner alla skolböcker jag äger typ på köksgolvet & råpluggade i två timmar. äckligt jobbigt & jag var mucho psyk så jag vet inte om det gav nåt. men skitsamma. allmänt pms & otur lider väl alla av ibland?
förresten tror jag våren är på väg nu, det ligger nåt i luften liksom :) extra puss på jesse idag för han & jag kommer få världens gulligaste bebis, hahah!


päron smakar vår
kkkkkkkramkalas
/ pippilotta

här ska det egentligen stå en bra rubrik.

typ, seg dag.
typ, början på seg vecka.

T-R-Ö-G-T.
ääsch, jag är ju en sån där happyfaceare! *happyface*


hemma bra men borta bäst

om det finns nåt jag verkligen älskar så är det att åka ifrån min verklighet några dagar. exakt vad jag gjort sen i onsdags, bara ätit, shoppat & varit med min bästa cilla. imorgon blir det ännu mer verklighet, usch för skola allså!
men nu orkar jag inte skriva mer ointressanta grejer.

can you picture what will be so limitless and free

mig kan du inte lura.

ville bara säga puss, & ett stort:  härrrååh!

firrar i plurret

malin: "farbror blå, med hjul!"
elin: "POLISBIL!"

malin är bäst.

imorgon vid ett rullar vi, mot landet! bästa cill & jag, fyfan vad vi ska göra karlshamns gator osäkra.. hähäh. menmen, jag har en hel del att packa.
kyss.


ingenting är magiskt och det är så tragiskt..

behöver lite kärlek från fel sort
och sympatier från fel håll






.. så jag springer tillbaks till dig


och jag saknar inte mycket men jag saknar illusionen av att vad som helst kan hända en.

jag har ingen ålder
jag har ingen ungdom
allt är bra
men jag går ändå runt i nån jävla dagdröm



lyssna här

söndag

haha herreminskapare vad trött jag blir på folk som skriver på bilddagboken (självklart under en bild på sig själva där de är så uppstylade att man inte ens kan se att det är dom..) att alla hjärtans dag är överskattat, borde tas bort, osv. jävla puckon. strunta i att fira det? ingen har tvingat er.

idag ska jag fira min kusin oliver som fyllt 3 år :) världens gulligaste boll börjar bli stor. imorgon ska jag sova med min allra bästaste. underbart.

adiosamigos
/ e

lol

cillis är här (böhö).
HIHIHIHI LOL



nu ska vi geggalegga med alla sötsaker vi kan hitta & sen ska vi titta på MUMS ZELMERLÖV HEHEHE :D

pusss


17 år och kär

kärlek till er på allahjärtansdag. jag ska va hemma & bara mysa, ikväll ska jag va med c.
lyssna på den här förresten, den är döhärlig!

hähä. PUSSSSS!


you and me always and forever

favoritbild
favoritmänniska
favoritplats
favoritglasögon


:)





idag blir det mys
jag gillar mys
HÄHÄHÄHÄHÄHÄHHH!!

lov

nu börjar jag tröttna rejält på att vara sjuk allså. gick upp halv nio, käkade frukost framför bridget jones dagbok. sedan lockade jag håret (?) haha jani, det är inte lätt att ha feber. vid ett tog jag bussen till skolan, träffade robin (a). hämtade böcker & myste loss, hahah. sen drog jag till mormor & somnade några timmar, nu är jag hemma igen. humöret i botten, huvudvärken & illamåendet är på topp..
hoppas ni andra ute i världen mår bättre än mig!
kysss

take a look take a look take a look at the kids on the street no they never miss a beat

jag är en såndär liten nörd som alltid skriver upp bra låtar jag hör i utkast på mobilen. nu när jag hade 96 utkast tänkte jag att det var dags att rensa lite hähäh, hittade den här som var uppskriven för ett bra jävla tag sen.
förbannat bra är den i vilket fall!

lyssna här


where is my mind

jag vet inte om det är febern eller om jag bara har allmänt jättebra dagar just nu, men jag är satans lycklig. vaknade vid 12 & kollade på marie antoinette, äckligt bra film. nu väntar garderoben på att bli färdig, sen väntar en hel hög med skolböcker. så fuckat härligt att jag är ledig på fredag! & fuckat härligt med en två tre fyra fem dagar med cilla på landet, onsdag till söndag. sju dagar kvar, i will survive.

kyss





i miss you

goddagens





mando diao - you can't steal my love (acoustic)
lyssna HÄR


syskon

det är helt galet hur mycket man kan hata en person man egentligen älskar över allt annat. hur den kärlek som är starkare än någon annan kan omvandlas över en sekund till ett hat som är starkast i världen.

just nu hatar jag dig, okej?

she's a fallen angel

aaaae, när man får konstiga spyattacker i skolan är nåt fel va. får hoppas på det bästa bara, hehehehehe (a) efter matten blev det att rusa hem till mormor innan jag fick fler skumma attacker, fyfabian. men mormor är snel hest & tog hand om mig,  hon är bäst. sedan gick jag till vårdcentralen. & nu är jag hemma igen, ska göra en kladdkaka hade jag tänkt. jag syndar!

kkkkkkramkalas
/ fröken e

sent from heaven up above, just for me

i'll go wherever wherever wherever with you

saker jag behöver för sekunden:

en håkan hellström framför mig & tiomiljoner andra galna fans runt mig
evig vänskap
ledighet
malins cupcakes, självklart ingår malin & min brygga
solbrända ben & vita tygskor
nytt rouge
pussar
pussar
pussar

OKEJ?


down the hall behind the rugged door, i'll be there for sure

paola - above the candystore
lyssna här



happy people never fantasize

skitdag, jag vill bara att vecka 7 ska vara över. jag behöver landet med cilla nu på en gång!
på onsdag tänker jag leka med min bästa. torsdag träna, fredag har jag eventuella planer. lördag blir det antagligen mys med såna jag älskar. söndag fira kusin som fyller 3 år. bara att blicka framåt liksom & sluta fokusera på bad things. om tio dagar åker vi. <3


kysss


man kan ju inte va sämst på allt (a)

igår var en bra dag. först var jag med johan, trevligt värre. man kan ju inte va sämst  på allt, haha roligt med dig min vän :)<3 sedan girlsnights hos mig, vi pratade & svullade glass. sen bar det av till rebeccus nu för en stund sen, ska kolla på melodifestivalen här med henne, cillus, dawe & robin :)

kyssssen


ni vet den där känslan.

villkorslös lycka

fyfan vad bra

never ending story




to my best friend m
lyssna


the end of nights we tried to die

nationella gick säkert bra. rätt jobbig dag men nu är det värsta över. imorgon ska jag vara med johan & sen tjejorna. himla kanonbra allså, älska helg! lördag blire kul också förmodligen, hih. ska sova hos becc då också,  sånt är ju makalöst bra :) förövrigt har jag ont överallt, jag halkade två gånger när jag gått av bussen, fyfabian. det är halt ute, hehehehe..

kysss

han ska då alltid bada vid fel tidpunkter

efter skolan följde malin med hem, alltid kul med min besta häst allså :)
kalastråkig (vad får jag allt ifrån?.....         glöggen) skoldag med bland annat en lektion med våran inkompetenta idrottlärare som inte kan stava till ergonomi, men puss på honom i vilket fall, han är bra.
imorgon väntas nationellaprovet i svenska - uppsatsen. all död åt det, jag är skitnervös. kommer väl sitta där & knapra naglar & svimma lite nu & då. ska bli sjukt skönt sen när det är skönt i vilket fall!
jag längtar galet mycket efter sportlovet också, blir landet med världens bästa cill & vi kommer ha det så himla dundermysigt allså :)
men somsagt, imorgon ska jag torteras i några timmar. träna på kvällen med flickorna också! hujedamig, nu får vi ligga i här allså!

KYSSSSSSSSSSSSSS

the kids all dream of making it, whatever that means

arctic monkeys - teddy picker
äckligt bra

luften smakar som en jordgubbspaj

men hallå första vårdagen eller? underbaaaart tycker jag. då passar håkan hellström musik bra (inte för jag anser att det finns något tillfälle då hans musik inte funkar.. hehe) lyssna här
idag blev jag spammad med sms av robin, slutade inte helt oväntat med pusskalas (h)
imorgon kanske jag ska vara med hästen! sånt är bra.

adios


x

det är nåt mellan oss, mellan oss & världen
för långsamt, för snabbt
- men aldrig i takt ..


jag flyger högt & det känns som jag faller igenom igen

måndagar har väl aldrig varit veckans höjdpunkt. verkligen skitdålig dag! uäk, men nu ska vi inte va såna. imorgon blir det nationella prov, lite smått nervös sådärrrr ja! men det kommer gå så bra så. pepp pepp, tagg tagg. höhöh.
jag har en sån där dag när man kan sitta i timmar & bara lyssna på musik, synd att jag inte riktigt har tid med det måste jag säga.
tjingeling!

the say "oh, she is changed", we know what they mean, well they mean they're just jealous

imorgon är det måndag igen, galet vad fort veckorna går om man ska va sån. vecka 6 nu, vi tutar & kör! det väntas nationella prov i svenska den här veckan på tisdag & torsdag, jag är lite rädd ja. men det ska nog gå bra & om inte så är det bara att gillalalalala läget. på torsdag ska jag även träna & på fredag ska jag vara med johan & sen verkar det som rebecca & cilla tänker attackera mitt hus över helgen, funkar för mig! hähäh.

näääääh men nu ska jag fixilura lite med kläder till imorgon :)
kkkkkkkkkkkkyss


can you picture what will be so limitless and free

jag mår bra.
har inte gjort ett skit idag men vem behöver inte sova ut & ta det lugnt ibland liksom? för tillfället lyssnar jag på massa gammal musik, rauwr för det säge jag bara. jag längtar som en tok efter sportlovet, även våren överhuvudtaget. kommer bli så jävla mys & så jävla bra, satans jävla underbara allting!


bajbaj
/ pippilotta


nobody said it was easy

okej, ni gör mig till världens lyckligaste.
var med c&r igår, tittade på the notebook & var ute & gick. vaknade upp brevid rebecca imorse halv nio (!). dagen har varit upp & ner, men men funkat absolut. blev lite bio också, träffade johan, kul att se den pöjken. imorgon ska jag städa & pluggga, men nu har jag annat jag borde göra.
tack för allt
<3


RSS 2.0