you can watch the birds and you can count the birds, but don't count on them to represent your longing.

christer strömholm
jag har gjort många bra saker de senaste dagarna. vinat med flickvännerna på saras altan, älskat ösregn maximalt, varit med världens bästa bästis och varit 100% vemodig och som vanligt inte velat att hon ska åka till usa i 10 månader vilket hon gör snart, lyssnat på birds med frida hyvönen ungefär hela tiden, skrattgråtit till nalle puh-citat till 5 på morgonen och sånt. skitbra saker. saker som väntar: 7 dagars jobb och den ovissa framtiden.
malin: "home is where your toothbrush is"

det är när du tystnar ett tag, det är när du tittar på mig jag måste tänka mig för.

har spenderat några dagar på landet och andats blekingeluft, läst ut just kids, roflat åt sms och saknat min jakob hellmanskiva. tystnaden mitt i skogen har inte uppskattats ett dugg, uppdrag sinnesro har misslyckats ganska stort. ett icke-bokstavligt talat trassel, är vad det är. i mitt huvud och i min kudde.
this time tomorrow - the kinks

han stänger till, han vill inte se vad som blåser mot hans kind. han vill inte ha sin sköra värld förstörd av någon vind.

svart på vitt existerar inte just nu.
anna järvinen och annika norlin - för varje hjärtslag

if i were you i wouldn't bother for there are brighter sides to life and i should know because i've seen them but not very often.

ack ljuva liv. fick tre dagars välförtjänt ledighet. rätt så underbart. och jag hanterar konsten att lyssna med (lagom) stängt hjärta galant just nu. bara en sån sak liksom. jag just nu: bäst. ehe.
haj 5.
while you wait for the others - grizzly bear

so if you cannot take my hand and if you must be going i will understand.

jag har feber och har legat hemma i två dagar och bara lyssnat på the mamas and the papas, läst "just kids" av patti smith (den är helt fantastisk) och blivit klappad på ryggen av mamma. häromnatten drömde jag att en bekant ändrade sin relationsstatus på facebook från "har ett aslyckligt och svinlångt förhållande" till "singel". så himla typiskt mig bara. haha. ha. 

ur just kids:
En dag på sensommaren klädde vi oss i de plagg vi tyckte bäst om, jag i mina beatniksandaler och Robert i sina älskade hippiepärlor och sin fårskinnsväst. Sedan tog vi tunnelbanan till West Fourth Street och tillbringade eftermiddagen på Washington Square. Vi hade med oss kaffe i termos som vi drack där vi satt och såg på strömmen av turister, knarkare och gatumusikanter. Upphetsade aktivister delade ut flygblad där man protesterade mot kriget. Schackspelarna drog till sig sina egna åskådare. Alla samlades i detta ständiga larm av högljudda gräl, bongotrummor och skällande hundar.
Vi var påväg mot fontänen, centrum för all aktivitet, när ett äldre par hejdade sig och stirrade på oss. Robert njöt av att andra tittade på honom så han kramade tillgivet min hand.
"Kan du inte ta en bild av dem", sa kvinnan till sin leende make, "jag tror de är konstnärer."
"Nej vet du vad", sa han och ryckte på axlarna. "De är ju bara ungar."

once i was told that a boy caught a cold and he left to go home to get some sleep instead. well his baby stayed where she was, i go talk to her 'cause i wanna sleep with her.

har vigt mitt liv åt oboydrickande, albert hammond jr.s call an ambulance, konst och vingliga kvällar. det är väl inte så svårt va?
haha ni skulle bara veta.
and you would only hold me if i would never tell you it would end

i know i dreamed you a sin and a lie. i have my freedom, but i don't have much time. faith has been broken, tears must be cried. let's do some living after love dies.

peace and love var vackert, skitigt och oerhört dekadent. har sett soluppgångar, nästan inte sovit någonting alls, gråtit till håkans kärlek är ett brev skickat tusen gånger, levt på nudlar och öl, dödat min mobil och sett mina älskade the strokes. nu har jag ungefär en miljon intryck att smälta men jag vet inte ens vart jag ska börja. allt är alldeles för tyst. vart fan är bappe?

 

och även om man låter varandra tala till punkt vet båda om att det ännu finns tusen ord osagda. sju på morgonen lär jag mig att se det vackra i destruktivitet, sedan somnar jag näranära och vet om att jag aldrig gjorde nånting fel.


RSS 2.0