I just need your body baby

vet inte exakt vad som har hänt men helt plötsligt är kiss med prince den enda låten jag kan tänka mig att lyssna på 30 gånger i rad.
och jag ler och biter mig i läppen när jag skriver detta. obehagligt. 

it don't mean I don't love you when I put a gun to your face, it just means I wanna get rough with you.

 
är mer eller mindre på ruta ett eller möjligtvis två ikväll. jag har börjat prata med mig själv igen. det kan bero på känslomässig instabilitet, ren galenskap eller något annat spännande. men dä ä som dä ä. äsch. det är ju astrevligt.  från det ena till det sjunde: vad jag har saknat att vakna av att malin hoppar upp i min säng, lägger sig bakom mig, puffar på mig och skrattsäger "hahaha OJ vilken trött häst!!!!!" 
 
 

panic on the streets of London, panic on the streets of Birmingham. I wonder to myself, could life ever be sane again?



eftersom jag sällan (aldrig) anser att jag har varken tid eller lust till att fota själv så kan ni titta på cillas snygga bild på mig och månzi istället för ingenting alls.
jag låter som en whiskeytant eftersom att jag tog studenten i fredags. jag räknar med att jag ska börja förstå det runt jul eller i påsk ungefär. allt är verkligen skitkonstigt just nu och veckan har varit tokig, galen, sorglig, dekadent och jag har gråtit hysteriskt mycket. att börja på ebersteinska gymnasiet är bland det bästa jag har gjort. en ytterligare kärleksförklaring till den fula byggnaden, de gulliga lärarna och de jobbiga människorna är överflödig. det ska bli så otroligt skönt att få börja om igen och börja leva kapitel 2 i livet. för nu har vi satt någon slags punkt i kapitel 1. tror jag. äuh nu är det inte så mycket annat än marmelad i mitt huvud. fast idag har jag fan duschat så jag är asfräsch. soft inlägg. 

och det där med "hejdå ha ett bra liv" passade in rätt så bra för en gångs skull. jag gillar det. inte dig. det.

jag har glömt vad jag har sagt jag har tappat all takt jag är borta. mitt liv är ett brus jag har för många ljus i min tårta

och nu tar jag en löjligt välbehövlig paus från studentveckan. halv 5 imorgonbitti åker jag till arlanda och hämtar min bästis som jag inte sett överhuvudtaget sedan i augusti. jag är så himla glad. fan vad vi ska riva murar som jag hunnit bygga. apropå murar som ska rivas så råkade jag bläddra upp listan med filmer som vi aldrig såg.

ännu en gång är det dags att gå in i ett nötskal. månad i rad har jag varit lika glad som en blåval. ännu en gång är det dags att dupera min samtid. träffar jag rätt har jag en chans att få mer utav min framtid.

 



c'est sexy, extatique, crazy, excentrique, animal, romantique, c'est communiste. j'aime l'amour à trois

vad sorgligt det är att man inser att man kanske inte går i universums sämsta klass när man bara har 8 dagar kvar tillsammans, innan allt tar slut och vi upphör existera som den aparta och extremt dynamiska enheten nssp3a. igår hade vi middag för lärarna och avslöjade troligen alldeles för mycket hemligheter om oss själva. det blir så ibland. och för den som undrar över antalet hårinpackningar som krävs för att reda ut en balfrisyr efter fem dagar, så är svaret 3. nu ska jag ladda ner ligga med p3's sexlista på spotify.

 

jag skulle kunna jävlas så mycket med dig. och jag är så dekadent så jag tycker att jag skrattar när jag gråter.
stereo total - lamour a trois


skulle du bjuda upp mig så som gamla människor gör? skulle vi dansa high on acid tills vi dör?



igår var norrköpings stora studentbal. jag gick såklart med min katt august. vi började hos viktoria med jordgubbar och champagne, och därefter vidare mot flygeln och louis de geer efter ett kort stopp på the lamp hotel för ett glas vin (till). och alla var så löjligt fina. dör på sista bilden på anton och sara. så underbara.

och jag har en älskad vän som skrev till mig en gång att vi är som två färgglada pennor som ibland tappar det viktigaste i livet, spetsen. men det går alltid att vässa. och det är vad vi får göra nu. ge allt, ta tag, ta igen. 


RSS 2.0