så dum som jag är kan jag inte förstå hur jag ska bära mig åt för allt blir fel och hur du ser på mig stämmer ganska bra med hur jag ser på mig

ikväll äre jag, min fläta och kamomillte som hänger. eftersmaken är ungefär som en gammal kärestas tröjdoft, förresten gulligt att jag minns dofter, ord och känslor men nästan aldrig viktiga saker. alltså jag är ju hopplös.
och. jag kände aldrig efter, för det behövdes inte. men nu vill jag bara ha bättre tider och inte vara säker på någonting. för att det är mycket enklare när man inte är säker och för att jag inte orkar fela mer.  


Kommentarer
Postat av: lisa

precis så är jag också. minns alltid dofter, ord och känslor men aldrig det riktigt "viktiga". jag minns till exempel en speciell pojkes doft jättetydligt även fast det var mer än ett halvår sen jag kände den sist. men väsentliga saker går inte alls att komma ihåg.

2011-01-24 @ 17:45:26
URL: http://molnenifamnen.blogspot.com
Postat av: Anonym

fina fina du. lev livet. man är bara ung en gång. man tror att man har sett allt, träffat dem som stannar och är fina, men man har inte ens träffat hälften. livet är fint, inte värt att ångra saker, gjort är gjort och det är bara att blicka framåt, allt sker för en anledning. älskar dig hjärtat & det vet jag att många gör. pussis

2011-01-25 @ 12:33:34
URL: http://nattapatta.tumblr.com
Postat av: cilla

2011-01-25 @ 20:11:32
URL: http://byck.blogg.se/
Postat av: cilla

I love you. Saker och ting händer av en anledning och ibland kan det vara bättre att veta svaret och slippa sväva runt i det man inte vet.

2011-01-25 @ 20:13:33
URL: http://byck.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0